Beşiktaş, Milli Takım'ın en çok konuşulan ismini transfer etmek istiyor

Beşiktaş, Milli Takım'ın en çok konuşulan ismini transfer etmek istiyor

Beşiktaş, transfer döneminde büyük bir hamle yaparak A Milli Takım’ın başarılı stoperi Merih Demiral'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Spor

19.07.2024, 10:32

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor ve son olarak A Milli Takım ile EURO 2024'te boy gösteren Merih Demiral'ı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. Siyah-beyazlıların, Paulista'nın yanına üst düzey bir stoper transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin kasası para dolacak! Paraya para demeyecek... Sarı-lacivertli takıma ne kadar bonus gelecek? Fenerbahçe'nin kasası para dolacak! Paraya para demeyecek... Sarı-lacivertli takıma ne... Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI

Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş yönetimi, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen Merih Demiral için devreye girdi. Transferin gerçekleşmesi durumunda, Beşiktaş hem savunma hattını güçlendirecek hem de yerli oyuncu rotasyonunu sağlamlaştıracak.

Galatasaray, Fenerbahçeli yıldız için pusuya yattı! İşte Galatasaray'dan yılın transfer çalımı! Galatasaray, Fenerbahçeli yıldız için pusuya yattı! İşte Galatasaray'dan yılın transfer... Haberi Görüntüle

AL AHLİ'NİN TALEBİ VE BEŞİKTAŞ'IN PLANI

Merih Demiral'ın transferi için Al Ahli'nin kapıyı 15 milyon eurodan açtığı ifade ediliyor. Bu yüksek bonservis bedeli karşısında Beşiktaş, kiralama formülünü devreye sokmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, Demiral’ı kiralık olarak kadroya katma seçeneği üzerinde duruyor.

Hakem atamaları yapıldı! Süper Lig 9. haftada hangi hakem hangi maçta görev alacak? Hakem atamaları yapıldı! Süper Lig 9. haftada hangi hakem hangi... Haberi Görüntüle

MELİH DEMİRAL'IN PERFORMANSI VE SÖZLEŞME DURUMU

Merih Demiral, Al Ahli ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor ve Suudi Arabistan ekibiyle bugüne kadar 21 maça çıktı. Milli futbolcunun başarılı performansı, Beşiktaş’ın ilgisini çekti ve transferin gerçekleşmesi durumunda siyah-beyazlı ekibin savunma hattında önemli bir güç artışı yaşanacak.

İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor: parlamaya devam ediyor İtalya Kenan Yıldız'ı konuşuyor: parlamaya devam ediyor Haberi Görüntüle

EURO 2024'ÜN EN ÇOK KONUŞULAN İSMİ OLMUŞTU

EURO 2024'TE gol sevinci sonrası bozkurt işreti yapmasının ardından EUFA Merih Demiral'a 2 maç ceza vermiş ve Milli Takım'ın defans hattına adeta darbe vurmuştu. Merih Demiral'ın performansının çok başarılı sürdüğü turnuvada UEFA'nın bu kararı Avrupa futbol kamuoyundan eleştiri almış ve haksız bulunmuştu. Merih Demiral'ın performansı zaten beğeni toplarken, ona ve Milli Takım'a yapılan haksızlık EURO 2024'e damga vuran konular sırasında ilk sırada yer almıştı.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading