Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş-Trabzonspor maçının hangi statta oynanacağı belli oldu

Beşiktaş-Trabzonspor maçının hangi statta oynanacağı belli oldu

Son dakika haberleri... Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline, Atatürk Olimpiyat Stadı ev sahipliği yapacak.  

Spor

15.05.2024, 11:14

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finalinin adresi belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası finaline, Atatürk Olimpiyat Stadı ev sahipliği yapacak.

Konuya ilişkin konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi:, yaptığı açıklamada ''Ortak kararla Türkiye Kupası finalinin Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasına karar verdik.'' dedi.

Bu transfer şaşırtacak! İstanbul devinden Merih Demiral'a hamle Bu transfer şaşırtacak! İstanbul devinden Merih Demiral'a hamle Haberi Görüntüle

HASAN ARAT: TFF ILIMLI YAKLAŞTI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ise "Sayın başkana VAR hakemi konusunda talepte bulunduk. Ama en önemlisi sayın Trabzonspor Başkanı'nın yaklaşımıdır. Hayırlısı olsun, verilen karar doğru bir karardır. Federasyon da bu konuda son derece ılımlı yaklaşmıştır. Trabzonspor Başkanı ve TFF Başkanı'na bu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Tüm Dünya Galatasaray'ın transferini konuşuyor! İşte Osimhem Tüm Dünya Galatasaray'ın transferini konuşuyor! İşte Osimhem Haberi Görüntüle

YARI OTOMATİK SİSTEM UYGULANACAK

VAR konusuna değinen Büyükekşi, ''Türkiye Kupası'nın ilk maçlarında VAR uygulaması yoktu. Belli aşamalardan sonra VAR uygulaması başladı ama yarı otomatik ofsayt sistemi yoktu. Final maçında bu sistemi uygulayacağız ve yabancı VAR hakemi getireceğiz." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading