Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir, kaç yaşında? Hangi takımlarda görev aldı, kaç kupası var?

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir, kaç yaşında? Hangi takımlarda görev aldı, kaç kupası var?

Beşiktaş, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'la 2+1 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu. Van Bronckhorst'un yardımcılıklarını Jean Paul van Gastel ve Serdar Topraktepe yapacak. Peki Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir, kaç yaşında? Hangi takımlarda görev aldı, kaç kupası var? İşte detaylar...

Spor

05.06.2024, 20:44

Beşiktaş, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'la 2+1 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu. Van Bronckhorst'un yardımcılıklarını Jean Paul van Gastel ve Serdar Topraktepe yapacak. Peki Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir, kaç yaşında? Hangi takımlarda görev aldı, kaç kupası var?

Busenaz Sürmeneli'ye trafikte saldırı! Aracından inerek milli boksörü darp etti: Şehir magandasının suç dosyası kabarık çıktı Busenaz Sürmeneli'ye trafikte saldırı! Aracından inerek milli boksörü darp etti:... Haberi Görüntüle

GIOVANNI VAN BRONCKHORST KİMDİR?

1975 yılında doğan, Giovanni van Bronckhorst, profesyonel futbolculuk kariyerine 1993'te ülkesinin takımı Rotterdam'da başladı. Daha sonra Feyenoord, Glasgow Rangers, Arsenal ve Barcelona gibi çok önemli ekiplerin formasını terleten van Bronckhorst, hem orta sahada hem de savunmada aranan futbolcular arasına girdi.

"İtalyan mafyası" sahaya indi! Olaylı maç çıkışında Napoli oyuncusunu silahla... Haberi Görüntüle

KULÜP PERFORMANSI

2010 yılında futbola daha önce formasını giydiği Feyenoord'da veda eden ünlü teknik adam, Barcelona ile 1 kez Şampiyonlar Ligi,, 2 kez İspanya Ligi, 2 kez İspanya Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Arsenal formasıyla da başarılı bir kariyer geçiren van Bronckhorst, takımıyla 1 kez İngiltere Premier Lig, 2 kez FA Cup, 1 lez League Cup, 1 kez İngiltere Süper Kupa şampiyonluğu elde etti. Glasgow Rangers'la ise 2 kez İskoçya Ligi, 1 kez İskoçya Kupası, 1 kez İskoçya Lig Kupası kazanırken, Feyenoord'la 2 kez Dutch Cup Kupası kazandı.

30 Ağustos Fenerbahçe- Alanyaspor biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 30 Ağustos Fenerbahçe- Alanyaspor biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet... Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM PERFORMANSI

Hollandalı teknik direktör, hollanda Milli Takımı'nda 1998-2010 yılları arasında forma giydi. 3 kez Dünya Kupası, 3 kez de Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer alan van Bronckhorst, 2010 Dünya Kupası’nda finalde İspanya’ya karşı kaptan olarak takımının başında sahaya çıktı.

Galatasaray'da flaş ayrılık: Sergio Oliveira'dan yeni takımına 2 yıllık imza Galatasaray'da flaş ayrılık: Sergio Oliveira'dan yeni takımına 2 yıllık imza Haberi Görüntüle

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Giovanni van Bronckhorst, ilk hocalık kariyeri 2011 yılında başladı. Bu yıl Feyenoord'da yardımcı olarak teknik adamlığa adım atan van Bronckhorst, 2015'te aynı kulübe teknik direktör oldu. Hocalık kariyeri boyunca 1 kez Hollanda Ligi şampiyonluğu, 2 kez Hollanda Kupası, 2 kez Hollanda Süper Kupa ve 1 kez de İskoçya Kupası şampiyonluğu yaşadı. Van Bronckhorst ayrıca Glasgow Rangers’ı 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi finaline taşımayı başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading