Beykoz'da Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırının soruşturması tamamladı! Dava hangi mahkemeye taşındı?

Beykoz'da Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırının soruşturması tamamladı! Dava hangi mahkemeye taşındı?

Milli takım ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın’ın 26 Eylül tarihinde yaşadığı silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili dosyayı İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açılmak üzere İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi.

Spor

10.10.2024, 18:33

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, 26 Eylül 2023 tarihinde Beykoz'da silahlı saldırıda yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından soruşturması kapsamında, güvenlik kameraları incelendi ve tanık ifadeleri alındı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Akın'a yönelik saldırı olayına ilişkin soruşturmayı tamamladı. Soruşturma sonucu elde edilen delillerin ve ifadelerin değerlendirilmesinin ardından, olayla ilgili dosya İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açılması için gönderildi. 

Namağlup ama mutlu değil! Fırtına, Hatay'dan tatsız dönüyor Namağlup ama mutlu değil! Fırtına, Hatay'dan tatsız dönüyor Haberi Görüntüle

DAVA MERAKLA BEKLENİYOR 

Saldırı olayı, spor camiasında büyük bir endişe yaratırken, Başsavcılık, olayla ilgili gerekli delilleri topladıktan sonra mahkemeye iletti. Dava sürecinin nasıl gelişeceği merakla bekleniyor. 

Ligde ortalık karıştı: Türk sanılan futbolcu Suriyeli çıktı şampiyonluk gitti Ligde ortalık karıştı: Türk sanılan futbolcu Suriyeli çıktı şampiyonluk gitti Haberi Görüntüle

İDDİAYA GÖRE 

Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcularından Serhat Akın, Almanya'ya yerleşme kararını aldı. Akın, yayın sonrası uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralanarak, iki ameliyat geçirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading