Yandex Metrica

Sitede Ara

Bidonları doldurun! Tam 15 saat boyunca bir damla bile su akmayacak: 6 Haziran İSKİ su kesintisi listesi

Bidonları doldurun! Tam 15 saat boyunca bir damla bile su akmayacak: 6 Haziran İSKİ su kesintisi listesi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) saatlerce sürecek su kesintisi için vatandaşları uyardı. İSKİ'nin 6 Haziran tarihli su kesinti listesine göre hangi ilçeler su kesintisi yaşayacak, sular ne zaman gelecek?

Gündem

06.06.2024, 14:49

Milyonlarca vatandaşın yaşadığu İstanbul'da İSKİ tarafından su kesintisi uyarısı yapıldı. İSKİ tarafından yapılan duyuru sonrasında kesinti yapılacak mahalleler şöyle sıralandı;

İstanbul'da taksi çağırmak için hangi uygulama kullanılacak? 2500 taksi hangi uygulamadan çağırılacak? İstanbul'da taksi çağırmak için hangi uygulama kullanılacak? 2500 taksi hangi... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'UN HANGİ İLÇELERİNDE SULAR KESİLECEK?

Gaziosmanpaşa 

Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan Barbaros Hayrettin Paşa, Fevzi Çakmak, Mevlana, Karadeniz, Karayolları, Hürriyet, Kazım Karabekir, Yenimahalle mahalleleri.

Eyüpsultan 

Eyüpsultan ilçesinde bulunan Akşemsettin, Alibeyköy Merkez üst kotları, Çırçır, Karadolap, Yeşilpınar mahalleleri.

Sultangazi 

Sultangazi ilçesinde Cumhuriyet, Esentepe, Gazi, Sultan Çiftliği, Uğur Mumcu, Yunus Emre, Zübeyde Hanım, 50. Yıl, 75. Yıl mahalleleri.

Bayrampaşa 

Bayrampaşa ilçesinde Kocatepe, Cevat Paşa, Yıldırım Mahallesi'nin bir bölümü. Esenler ilçesinde Oruç Reis Mahallesi'nin bir kısmı.

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading