Adana TEKNOFEST 2024 ne zaman, nerede yapılacak?

Adana TEKNOFEST 2024 ne zaman, nerede yapılacak?

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Adana’da gerçekleştiriliyor. 2024 yılında Akdeniz’de yapılacak TEKNOFEST’te yüz binlerce teknoloji tutkununu yeniden buluşuyor. Peki, 2024 TEKNOFEST Adana ne zaman?

Bilim / Teknoloji

29.09.2024, 11:43

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) için geri sayıma geçilirken 2024 yılındaki bu organizasyon için heyecanlı bekleyiş başladı. Teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi pek çok faaliyette yüz binlerce teknoloji tutkununu bir arada olacak.

İlk olarak 2018 senesinde İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST Türkiye’nin millî teknolojisini geliştirerek teşvik etmeyi amaçlıyor. 4 gün sürecek olan festivale giriş yapmak isteyen ziyaretçilerde TEKNOFEST internet sitesi üzerinden kişisel bilgilerini doldurarak bilet alabiliyor.

Vefat edenler üzerinde denendi! Cesareti olan varsa yaptırabilir: Tükürük testiyle ölüm tarihinizi öğrenebilirsiniz! Vefat edenler üzerinde denendi! Cesareti olan varsa yaptırabilir: Tükürük testiyle... Haberi Görüntüle

TEKNOFEST ADANA 2024 NE ZAMAN?

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana’da gerçekleştiriliyor. Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda yapılacak festivalin kapıları ziyaretçilere 09.00-20.00 saatleri arasında açılıyor.

Adana TEKNOFEST 2024

TEKNOFEST Adana’ya katılım tamamen ücretsiz, ancak etkinlik alanına giriş yapılabilmesi için ziyaretçilerin kayıt yaptırmaları gerekiyor. Ziyaretçiler, her kişi için ayrı bilet oluştururken 7 yaş altı ziyaretçiler için kayıt zorunluluğu bulunmuyor.

TEKNOFEST 2024’te 790 bin takımın ve 1 milyon 650 bin yarışmacının başvuruda bulunduğu teknoloji yarışmaları, bu yıl 50 ana kategori, 128 alt kategoride gerçekleştirilecek. Milyonlarca teknoloji tutkunu gencin yarıştığı TEKNOFEST Teknoloji Yarışmalarında, yarışmacılara 30 milyon liranın üzerinde ödül ve 55 milyon liranın üzerinde malzeme desteği sağlanmış olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Bilim / Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading