Tabii uygulaması ücretli mi, paralı mı 2024? TRT Tabii uygulaması ne kadar, kaç TL, ücretsiz mi?

Tabii uygulaması ücretli mi, paralı mı 2024? TRT Tabii uygulaması ne kadar, kaç TL, ücretsiz mi?

İnternet üzerinden dizi ve film izlemek isteyenler, genellikle bu hizmetin ücretsiz olup olmadığını sorgulamakta ve "Tabii uygulaması ücretli mi, paralı mı 2024? TRT Tabii uygulaması ne kadar, kaç TL, ücretsiz mi?" sorularını araştırmaktadır.

Bilim / Teknoloji

22.05.2024, 01:09

"Tabii uygulaması ücretli mi, paralı mı 2024? TRT Tabii uygulaması ne kadar, kaç TL, ücretsiz mi?" soruları, TRT Tabii'nin yayın hayatına başlamasıyla birlikte platformu kullanmak isteyen izleyicilerin akıllarında beliren bir sorudur. TRT Tabii, dijital bir platform olarak "tabii.com" veya "tabii.tabii.com/tr" adreslerinden erişilebilen bir yayın hizmeti sunmaktadır. Bu bağlamda, kullanıcılar platformun ücretli olup olmadığını araştırmaktadır.

Dünya tarihi yeniden yazılıyor! Bilim insanları 2 milyar yıllık kayada keşfetti...Hangi ülkede en eski mikroplar bulundu? Dünya tarihi yeniden yazılıyor! Bilim insanları 2 milyar yıllık kayada... Haberi Görüntüle

TABİİ UYGULAMASI ÜCRETLİ Mİ, PARALI MI 2024?

Tabii'nin ücretsiz olacağı, TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı tarafından doğrulandı. Kullanıcıların tabii.com ve Tabii Uygulaması'nı ücretsiz olarak kullanımına sunuldu. Bu nedenle TRT Tabii uygulaması, ücretsiz bir şekilde hizmet vermektedir.

Türk Savunma Sanayii gücü SAHA EXPO'da: 2 Milyar dolarla dev lig'de! Geri sayım başladı... Türk Savunma Sanayii gücü SAHA EXPO'da: 2 Milyar dolarla dev... Haberi Görüntüle

TABİİ UYGULAMASINA NASIL ÜYE OLUNUR?

TABİİ uygulaması, TRT bünyesinde sunulan yeni bir platformdur. TABİİ uygulamasına üye olmak için "https://www.tabii.com/register" adresine giderek üyelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

2

0

1


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading