Yandex Metrica

Yasin Ayfer Erkoç kimdir? Sağlık Bakanı Yardımcısı Erkoç nereli?

Yasin Ayfer Erkoç kimdir? Sağlık Bakanı Yardımcısı Erkoç nereli?

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile bazı bakan yardımcıları görevden alınarak yerlerine yeni isimler atandı. Ataması yapılan isimler arasında Yasin Ayfer Erkoç da bulunuyor. Yasin Ayfer Erkoç Sağlık Bakanı Yardımcısı olarak atandı. Peki Yasin Ayfer Erkoç kimdir? Sağlık Bakanı Yardımcısı Erkoç nereli?

Bilim / Teknoloji

14.09.2024, 11:40

Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Sağlık Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısı olarak Yasin Ayfer Erkoç atandı. Atamanın duyurulmasının ardından Yasin Ayfer Erkoç kimdir? Sağlık Bakanı Yardımcısı Erkoç nereli? soruları vatandaşlar tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

BMW'den dünyada bir ilk! Seri üretime geçiyor BMW'den dünyada bir ilk! Seri üretime geçiyor Haberi Görüntüle

YASİN AYFER ERKOÇ KİMDİR?

Yasin Ayfer Erkoç Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile yayımlanan Resmi Gazete'de Sağlık Bakanı Yardımcısı olarak atandı. 

Yasin Ayfer Erkoç sağlık alanında önemli işlere imza atan Türk siyasetçi ve diplomattır. 

Yasin Ayfer Erkoç'un eğitimi ve detaylı biyografisi internette yer almıyor ancak sağlık sektöründe birçok projede yer aldığı belirtiliyor.

Evdeki televizyonunuza dikkat edin! Eğer donarsa, bakın aslında ne oluyor... Evdeki televizyonunuza dikkat edin! Eğer donarsa, bakın aslında ne oluyor... Haberi Görüntüle

YASİN AYFER ERKOÇ  NERELİ?

Yeni Sağlık Bakanı Yardımcısı Yasin Ayfer Erkoç'un aslen Ordulu olduğu biliniyor. Yasin Ayfer Erkoç Sağlık Bakan Yardımcısı olarak atanmasıyla birlikte Ordulu Bakan Yardımcısı sayısı 3 oldu. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Bilim / Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading