Yandex Metrica

Sitede Ara

BioNTech dünyaya açılıyor! Asya'daki ilk üretim merkezini kuracağı yer belli oldu

BioNTech dünyaya açılıyor! Asya'daki ilk üretim merkezini kuracağı yer belli oldu

Almanya merkezli biyoteknoloji şirketi BioNTech, Asya'daki ilk üretim merkezini kurmak için harekete geçti. Açılacak olan tesiste 100 kişilik istihdam oluşturulması beklenirken, mRNA tabanlı aşıların burada da üretileceğine dikkat çekildi.

Teknoloji

23.01.2024, 20:03

Almanya menşeili biyoteknoloji şirketi BioNTech, Asya'daki ilk üretim tesisini Singapur'da kuracağını bildirdi. 

Boeing'in sorunlu uzay aracı Dünya'ya astronotsuz indi: Starliner dramı Boeing'in sorunlu uzay aracı Dünya'ya astronotsuz indi: Starliner dramı Haberi Görüntüle

SİNGAPUR'DA TESİS KURULUYOR 

Yapılan açıklamada, İsviçre merkezli Novartis'in yan kuruluşundan satın alınan tesiste mRNA tabanlı aşıların Asya-Pasifik bölgesinde üretileceğine dikkat çekildi. 

İphone fiyatları ne kadar oldu, zam geldi mi? İphone 16 ne zaman satışa çıkacak? İphone fiyatları ne kadar oldu, zam geldi mi? İphone 16... Haberi Görüntüle

2023 YILINDA TESİS HİZMETE GİRECEK 

Singapur'da kurulacak olan tesisini 2023 yılına kadar tam olarak faaliyete geçeceği ve 100 kişilik istihdam oluşturacağı bildirildi. 

Diğer yandan BioNTech, 7 Ekim'de Kovid-19 aşısının ardından Avustralya'nın Victoria eyaletinde bir araştırma merkezi ve üretim tesisi inşa ederek uluslararası varlığının genişleteceğini açıklamıştı. 

Sony, GTA 6'nın haklarını satın mı aldı? Sony, GTA 6'nın haklarını satın mı aldı? Haberi Görüntüle

GELİR TAHMİNLERİNİ YÜKSELTTİ

Ayrıca BioNTech, aşılara olan talebin arttığını ve fiyatların yükseldiğini belirterek, Kovid-19 aşısı geliri tahminlerini 13-17 milyar eurodan 16-17 milyar euroya yükseltti. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading