Bir dönem genç kızların sevgilisiydi! Türk popunun sevilen isminin çadırda yaşadığı ortaya çıktı!

Bir dönem genç kızların sevgilisiydi! Türk popunun sevilen isminin çadırda yaşadığı ortaya çıktı!

Son zamanlarda astral seyahat yaptığı haberleriyle gündeme gelen ünlü şarkıcı Yusuf Güney, şok açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı çadırda yaşadığını söyledi.   

Magazin

04.10.2024, 15:49

Astral seyahatleriyle gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Yusuf Güney son açıklamasıyla  yeniden gündeme geldi. Evinin olmadığını söyleyen sanatçı, çadırda ve otelde kaldığını itiraf etti.

Esas Oğlan dizisine Hadise'nin sahneleri damga vurdu! Ateşli performansına yorum yağıyor Esas Oğlan dizisine Hadise'nin sahneleri damga vurdu! Ateşli performansına yorum... Haberi Görüntüle

EVİ OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Daha önce maymun çiçeği hastalığının önceden haberini veren Yusuf Güney, çadırda kaldığı haberi geldi. Snob Magazin'e konuşan ünlü şarkıcı Güney, “Beş gün bir yerde, iki gün başka bir yerde kalıyorum. Otelde ve çadırda kalıyorum. Çadır güzel oluyor” ifadelerini kullandı.

O hastalık Survivor yarışmacısını hayattan kopardı! İşte Hasan Yalnızoğlu'nun ölüm nedeni O hastalık Survivor yarışmacısını hayattan kopardı! İşte Hasan Yalnızoğlu'nun ölüm... Haberi Görüntüle

HAYATINDAN NEDEN FAZLA BAHSETMİYOR?

Yaşadıklarının sadece küçük bir kısmını anlattığını söyleyen Yusuf Güney,“Yaşadıklarımın yüzde 10’unu anlatıyorum. Hepsini anlatsam demek neler olacak! Nuh'un Gemisi'ne herkes binmedi. Bilinmeyen olaylar. Benim için de bilinmiyordu ama keşfettim. Yavaş yavaş her şey su yüzüne çıkacak" dedi.

Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan hakkında bomba iddia! Sosyal medyadan ihaneti anlattı! Eniştesi Faruk Çiçek'e seslendi Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan hakkında bomba iddia! Sosyal medyadan... Haberi Görüntüle

UZAYLILARLA TANIŞACAĞIMIZI İDDİA ETTİ

2025 yılı hakkında yine çarpıcı açıklamalarda bulunan Güney, "2025'e hazırlıklı olun. Bana geleceği Allah bilir, sen kimsin diyorlar sürekli. Bilmek değil, öngörü bu. Bazen olacak olayları hissedebilirsiniz. Uzaylı arkadaşlarla tanışacağız, buna alıştırdılar biz görünce şaşırmayacağız" şeklinde konuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Tolga Çolak

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading