Yandex Metrica

Sitede Ara

Bir garip intihar vakası! İntihar için gaz açtı, vazgeçip sigara yakınca ev havaya uçtu

Bir garip intihar vakası! İntihar için gaz açtı, vazgeçip sigara yakınca ev havaya uçtu

Akılalmaz intihar vakasının adresi Japonya! Bir kişi, intihar etmek için önce evindeki gazı açtı. Ancak adamın intihardan vazgeçerek sigara yakması üzerine apartman dairesi havaya uçtu.

Gündem

19.07.2024, 17:00

Japonya'nın Saitama eyaletinde dün gece bir patlama yaşandı. Emniyet güçleri ve görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, Kawaguchi şehrindeki 15 katlı bir apartmanın 3’üncü katında bulunan dairede yerel saatle 20.30 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi.

MHP'lileri şikayet etmişti! Tehdit ve iftira kampanyaları yürüten Dilek Ekmekçi’nin suç dosyası kabarık çıktı! MHP'lileri şikayet etmişti! Tehdit ve iftira kampanyaları yürüten Dilek Ekmekçi’nin... Haberi Görüntüle

"İNTİHARDAN VAZGEÇTİM SİGARA YAKTIM"

Çevredeki yapılarda da hasara sebep olan patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken, dairenin sahibi dahil sekiz kişinin yaralandığı tespit edildi. Bölgedeki hastanelere sevk edilen yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

Patlamanın meydana geldiği dairede yaşayan 40’lı yaşlardaki erkeğin polisteki ifadesi ise kan dondurdu. Şahsın, “Gazı açarak intihar etmeye çalıştım ama daha sonra vazgeçtim. Odayı biraz havalandırdıktan sonra sigara yakınca patlama meydana geldi” dediği belirtildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading