Yandex Metrica

Bir gecede 87 İHA imha edildi: Terör saldırısı girişimi engellendi!

Bir gecede 87 İHA imha edildi: Terör saldırısı girişimi engellendi!

2 yılı aşkın devam Rusya-Ukrayna savaşında Kiev'in kaybı büyümeye devam ediyor. Son olarak Rusya'dan yapılan açıklamada, bir gecede 87 Ukrayna İHA'sının düşürüldüğünü duyurdu. Söz konusu İHA'ların 70'inin Kiev'e yönelik askeri operasyon karargahının bulunduğu güney Rostov bölgesini hedef aldığı bildirildi. 

Dünya

14.06.2024, 17:53

Rusya Savunma Bakanlığı konuya ilişkin, "Gece boyunca Kiev rejiminin insansız hava araçlarıyla terör saldırısı düzenleme girişimi engellendi" ifadelerini kullandı. 

The Economist'ten Biden'a yürüteçli gönderme: Güle güle yaşlı Joe: Merhaba Kamala Harris The Economist'ten Biden'a yürüteçli gönderme: Güle güle yaşlı Joe: Merhaba... Haberi Görüntüle

87 İHA VURULDU

Söz konusu açıklamanın devamında, "Toplamda 87 Ukrayna İHA'sı Rusya bölgeleri üzerinde düşürüldü" ifadeleri kullanıldı. Ayrıca açıklamada, Rostov üzerinde 70 İHA'nın Kursk ve Voronej üzerinde altışar, Volgorad ve Ukrayna sınırındaki Belgorod bölgesi üzerinde ise ikişer İHA'nın düşürüldüğü bildirildi. 

Alman bankasından Türk lirası tavsiyesi: Açık ara en iyi küresel para birimi Alman bankasından Türk lirası tavsiyesi: Açık ara en iyi küresel... Haberi Görüntüle

CAN KAYBI YAŞANMADI

Bölge valisi Vasily Golubev Telegram'da Rostov'da herhangi bir insan kaybı yaşanmadığını ancak saldırıların birçok bölgede elektrik kesintilerine yol açtığını söyledi. 

Sözlerine devam eden Golubev, Ukrayna sınırındaki Voronej'de bir yakıt deposunun düşen enkaz nedeniyle hafif hasar gördüğünü söyledi.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading