Bir yıl önce evlenmişti! Şarkıcı Melike Şahin'den şaşırtan evlilik açıklaması

Bir yıl önce evlenmişti! Şarkıcı Melike Şahin'den şaşırtan evlilik açıklaması

Şarkıcı Melike Şahin Harbiye'de sahne aldı. Konser öncesi kameraların karşısına geçen Şahin'e evlilik hayatı soruldu. Güzel sanatçı bakın ne cevap verdi. 

Magazin

12.10.2024, 13:15

Durma Yürüsene ve Canın Beni Çekti gibi şarkılarıyla son ayların en çok dinlenen sanatçılarından olan Melike Şahin Harbiye konserinde sahne aldı. 

Beyaz çapraz kesim elbisesi ve yine beyaz peleriniyle oldukça şık görünen Şahin birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Feridun Düzağaç ikinci kez baba oldu! Sevgilisi Tuğba Tanışık bebeğin fotoğrafını ilk kez paylaştı Feridun Düzağaç ikinci kez baba oldu! Sevgilisi Tuğba Tanışık bebeğin... Haberi Görüntüle

"DÜNYAEVİNDEN HOŞLANDIM"

Ünlü isim konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında dünyaevine giren şarkıcıya evlilik hayatı soruldu. 

Şahin "Maşallah, kulağımı tutamıyorum küpeden. Zaten bir yıldır beraberiz Sedoşumla, gayet keyifli oldu. Dünyaevinde de hoşlandım, hoşlanmadım değil valla." şeklinde konuştu. 

Gülben Ergen'den Serenay Sarıkaya'ya şaşırtan tepki: Hassasiyet beklerdim Gülben Ergen'den Serenay Sarıkaya'ya şaşırtan tepki: Hassasiyet beklerdim Haberi Görüntüle

Spor muhabiri Haluk Yürekli açıkladı: Mauro Icardi ve Wanda Nara... Spor muhabiri Haluk Yürekli açıkladı: Mauro Icardi ve Wanda Nara... Haberi Görüntüle

SEDAT ARPALIK: MAGAZİN DEĞERİM YOK

Melike Şahin'in eşi Sedat Arpalık ise konser öncesi köpeklerini gezdirirken görüntülendi. 

Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlamakta çekingen davranan Arpalık "Benim magazin değerim yoktur ve olsun istemiyorum gerçekten" açıklamasını yaptı. 

Gebze'deki hayvan barınağında yaşananlar da soruldu Arpalık'a. 

Köpeklerinin de barınaktan geldiğini söyleyen Şahin'in eşi "Çözüm değil bu" cevabını verdi.  

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading