Yandex Metrica

Sitede Ara

Birgün gazetesi yalanda sınır tanımıyor!

Birgün gazetesi yalanda sınır tanımıyor!

Hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilerin ailelerinin önünden geçerek belgelerini alması için mezuniyet töreninde oluşturulan alan, Birgün gazetesi tarafından çarpıtıldı.

Genel

23.01.2024, 22:00

Birgün gazetesi tarafından bugün "Camiden protokol yolu geçirildi" başlıklı bir haber yayımlandı. Haberde, Afyonkarahisar’da, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İşleyen ve Afyon Belediye Başkanı Zeybek’in katıldığı, “Hafızlık İcazet Merasimi” için caminin içinden protokol yolu geçirildiği iddia edildi. 

Saat verildi! Meteoroloji'den İstanbul dahil o bölgelere sağanak yağmur uyarısı! Saat verildi! Meteoroloji'den İstanbul dahil o bölgelere sağanak yağmur uyarısı! Haberi Görüntüle

Her iki yön trafiğe kapatılacak! İBB'den D-100’de iki hafta sürecek çalışma! Her iki yön trafiğe kapatılacak! İBB'den D-100’de iki hafta sürecek... Haberi Görüntüle

YAPILAN TÖREN ÇARPITILDI 

Birgün gazetesinin çarpıtma yaparak 'protokol yolu' dediği uygulama hafızların ailelerinin önünden geçerek belgelerini alması için her icazet ve mezuniyet töreninde oluşturulan bir gelenek olduğu biliniyor. Açılan yol ayrıca kadın ve erkeklerin de cami içinde birbirinden ayrılmasını sağlıyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading