Yandex Metrica

Sitede Ara

Blinken'dan Türkiye'nin İsveç kararına ilişkin açıklama: Daha güçlü olacağız!

Blinken'dan Türkiye'nin İsveç kararına ilişkin açıklama: Daha güçlü olacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsveç'in NATO'ya katılım protokolüne ilişkin Cumhurbaşkanı Kararını imzalamasını değerlendiren ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ilgili protokolü onaylamasını memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi.

Dünya

24.02.2024, 11:43

Sosyal medya hesabını üzerinden açıklamalarda bulunan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsveç'in NATO'ya katılım protokolünü onaylamasını memnuniyetle karşılıyoruz." ifadesini kullandı.

Yemen'de şiddetli patlamalar: Ölen ve yaralananlar var Yemen'de şiddetli patlamalar: Ölen ve yaralananlar var Haberi Görüntüle

"DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ"

Paylaşımın devamında Blinken, İsveç'in katılımına ilişkin belgelerin Washington'a ulaşmasını ve İsveç'in NATO'nun 32. üyesi olmasını sabırsızlıkla beklediklerini belirterek, "İsveç ve İttifak (NATO) birlikte daha güçlü." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye sattı Yunan çetelesini tuttu! Komşu basınında dikkat çeken haber: Hangi ülkeler Türkiye'den füze ve İHA alıyor? Türkiye sattı Yunan çetelesini tuttu! Komşu basınında dikkat çeken haber:... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PROTOKOLÜ İMZALADI

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz gün yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İsveç'in Kuzey Atlantik Antlaşması'na katılımına ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisince kabul edilen kanunun yayımlanmasına karar vermiş ve İsveç'in NATO'ya katılım protokolüne ilişkin Cumhurbaşkanı Kararını imzalayarak ilgili protokolü onaylamıştır." denilmişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading