Yandex Metrica

Sitede Ara

BluTV'nin Yarım Kalan Aşklar dizisi Avrupa'da festivale seçildi

BluTV'nin Yarım Kalan Aşklar dizisi Avrupa'da festivale seçildi

Sinema / Dizi

04.05.2024, 04:29

Türkiye'nin yerli dijital platformu BluTV, Eylül 2020'de Yarım Kalan Aşklar isimli diziyi izleyici ile buluşturmuştu. TIMS&B Productions imzalı dizi, yayınlandığı andan itibaren büyük beğeni topladı. BluTV özel yapım şimdi uluslararası yolculuğa çıkacak. 

Yarım Kalan Aşklar, 2018 yılından beri Fransa'nın Lille kentinde düzenlenen festivalin Forum Exclusives bölümüne seçildi. Dizi, seçkiye giren 21 yapım arasında Türkiye'den listeye giren tek yapım oldu.

Yarım Kalan Aşklar'ın başrollerini Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz paylaşıyor. Dizinin ilk iki bölümü 30 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında gösterilecek. Sıra dışı olayların yaşandığı bir aşk hikayesini anlatan Yarım Kalan Aşklar, trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden ve başka bir kişinin bedeninde dünyaya geri dönen Ozan'a odaklanıyor.

YARIM KALAN AŞKLAR OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'e Cem Davran, Esra Ruşan, Ezel Akay, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi isimler yer alıyor. Yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği dizinin senaryosunda Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un imzasI bulunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading