Yandex Metrica

Sitede Ara

Bodrum ve Çeşme'nin tadını onlar çıkarıyor! Çağla Şıkel, Melisa Döngel denizin tadnını çıkardı! Arda Turan aldığı kilolarla hayrete düşürdü!

Bodrum ve Çeşme'nin tadını onlar çıkarıyor! Çağla Şıkel, Melisa Döngel denizin tadnını çıkardı! Arda Turan aldığı kilolarla hayrete düşürdü!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ünlü isimlerd ekendini tatil beldelerine attı. Türkiye'nin en gözde tatil mekanalarından olan Bodrum ve Çeşme'de Defne Samyeli, Çağla Şıkel, Melisa Döngel ve Feyza Civelek güneşin tadını çıkardı. Arda Turan tekne tatilinde ise aldığı kilolarla dikkat çekti.

Yaşam

26.07.2024, 09:38

Sıcak havaların gelmesiyle birlikte ünlü isimlerde denizlere akın etti.  Türkiye'nin en gözde mekanlarından olan Çeşme ve Bodrum'da ünlü isimler tatilin tadını çıkardı. 

O paylaşımı cezasız kalmamıştı! Şeyma Subaşı 550 bin TL'lik cezaya küfür etti: Bir salın bizi... O paylaşımı cezasız kalmamıştı! Şeyma Subaşı 550 bin TL'lik cezaya... Haberi Görüntüle

FEYZA CİVELEK PLAJDA 

Dizilerin sezon finali yapmasıyla birlikte havalar iyice ısınmaya başladı. Ünlü isimler tatil beldelerineakın ederken Kızılcık Şerbeti'yle yıldızı parlayan ve büyük bir ün kavuşan Feyza Civelek tatili oyuncu arkadaşları Canan Ünal ile Bodrum'da geçirdi. Ünlü oyuncu plajdaki siyahtarzıyla dikkat çekerken kumda yürüyüş yaptı. 

Öğrencilere büyük fırsat! Aile Bakanlığı'ndan binlerce liralık ulaşım desteği! Öğrencilere büyük fırsat! Aile Bakanlığı'ndan binlerce liralık ulaşım desteği! Haberi Görüntüle

SAMYELİ'NİN SAÇLARIYLA BAŞI DERTTE

Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerindne olan Defne Samyeli'de Fun Beach'te görüntülendi. Samyeli tatilini yaparken arkadaşlarını da ihmal etmedi. Bir süre sahilde deniz kum ve güneşin tadını çıkaran Samyeli akşama doğru denize girdi. Samyeli yüzdüğü sırada uzun saçlarına hakim olamadı ve zor anlar yaşadı. 

'Babana selam söyle' dedi gerçek ailesini buldu! Milyon liralık servetin sahibi oldu! 'Babana selam söyle' dedi gerçek ailesini buldu! Milyon liralık servetin... Haberi Görüntüle

MELİSA DÖNGEL KAHKAHALARA BOĞULDU

Kirli Sepeti dizisinde rol alan ve adı Sergen Yalçın ile anılan 24 yaşındaki güzel oyuncu Melisa Döngel ise kız kardeşi Elif Döngel ile birlikte Bodrum'da görüntülendi. Uzun bir süre şezlongta vakit geçiren ünlü isim kız kardeşiyle birlikte güneşin tadını çıkardı. Sonrasında ise oyuncu arkadaşı Burak Sevinç ile birlikte sohbete daldı. Bir süre denizde sohbet eden Döngel fit vücudu ile gözleri üzerine çekmeyi başardı. 

Gözündeki kaşıntı hayattan koparıyordu! Bitlis'te küçük kızın gözünden çıkan şey pes dedirtti! Gözündeki kaşıntı hayattan koparıyordu! Bitlis'te küçük kızın gözünden çıkan şey... Haberi Görüntüle

ÇAĞLA ŞIKEL OĞULLARIYLA TATİLDE

Çağla Şıkel'de oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte Fun Beach'te görüntülendi. Şıkel oğullarıyla birlikte su parkına giderek eğlendi. Deniz parkında eğlenmekte zorlanan ünlü isim suda dengesini korumakta zorlandı. Oğulları ile birlikte oyun oynayan Şıkel, sonrasında restorana giderek birlikte yemek yedi. 

Serdar Ortaç'ın annesinden eski gelin Chole'ye sitem dolu sözler: Ağzım yandı... Serdar Ortaç'ın annesinden eski gelin Chole'ye sitem dolu sözler: Ağzım... Haberi Görüntüle

ARDA TURAN KİLOLARIYLA ŞAŞIRTTI

Eski futbolcu olan ve Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ise eşi Aslı Turan ile birlikte Bodrum'daki lüks teknelerinde vakit geçirdi. Bodrum Cennet Koyu'na teknesini demirleyen ünlü isim güneşlendiği sırada objektiflere yansıdı. Turan aldığı kilolarla dikkat çekerken eşi Aslı Turan ise eşini havluyla karşıladı. Birlikte yemekyiyen ikili tatilin tadını çıkardı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading