Yandex Metrica

Sitede Ara

Bolu Dağı İstanbul yönü kapatılacak mı? Bolu Dağı ne zaman kapatılacak?

Bolu Dağı İstanbul yönü kapatılacak mı? Bolu Dağı ne zaman kapatılacak?

Bolu Dağı İstanbul yönü kapatılacak mı? Bolu Dağı ne zaman kapatılacak? Bolu Dağı Tüneli'nin kullanan sürücüleri ilgilendiren öenmli bir duyuru geldi. Karayolları 4'üncü Bölge Müdürü Savaş Bayındır Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul istikametinin yaklaşık olarak 50 gün boyunca kapatılacağını açıkladı. 

Gündem

22.07.2024, 16:51

Bolu Dağı Tüneli'ni sıkça kullanan sürücüleri üzen bir duyuru geldi. Bolu'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Karayolları 4’üncü Bölge Müdürü Savaş Bayındır yaptığı açıklamada tünelin İstanbul yönünün uzun bir süre kapalı olacağını açıkladı. Duyurunun ardından vatandaşlar ise Bolu Dağı İstanbul yönü kapatılacak mı? Bolu Dağı ne zaman kapatılacak? sorularına yanıt aramaya başladı.

Dünyaca ünlü Star Wars'un gizli yıldızı hayatını kaybetti Dünyaca ünlü Star Wars'un gizli yıldızı hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

BOLU DAĞI İSTANBUL YÖNÜ KAPATILACAK MI?

Karayolları 4'üncü Bölge Müdürü Savaş Bayındır  Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönünde tüp uzatma çalışması yapılacağını ve bu nedenle tünelin 50 gün boyunca kapatılacağını açıkladı. 

Pera Palas'ta Gece Yarısı Halime kimdir? Halime'yi hangi oyuncu oynuyor? Pera Palas'ta Gece Yarısı Halime kimdir? Halime'yi hangi oyuncu oynuyor? Haberi Görüntüle

BOLU DAĞI İSTANBUL YÖNÜ NE ZAMAN KAPATILACAK?

Karayolları 4'üncü Bölge Müdürü Savaş Bayındır çalışmanın Temmuz ayının sonunda başlanacağını ve tünelin de bu süre içinde yaklaşık 50 gün kapalı kalacağını belirtti. Bayındır ağustos başında Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönünün 50 gün ulaşıma kapatılacağını açıkladı.

Haksızlıklara göz yumamazdı! Ailesi Şehit Ayşenur Eygi'yi anlattı: Arakan'a, Myanmar'a da yardım için gitmişti Haksızlıklara göz yumamazdı! Ailesi Şehit Ayşenur Eygi'yi anlattı: Arakan'a, Myanmar'a... Haberi Görüntüle

BOLU DAĞI TÜNELİ ALTERNATİF GÜZERGAH

Trafiğin kapalı olduğu gün boyunca Bolu Dağı İstanbul yönü için sürücülerin Abant kavşağından D-100 devlet yoluna aktarılacağı belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading