Yandex Metrica

Sitede Ara

Bolu Dağı Tüneli açıldı mı? 7 Eylül'de saat kaçta açılacak?

Bolu Dağı Tüneli açıldı mı? 7 Eylül'de saat kaçta açılacak?

Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü yapılan çalışmalar nedeniyle uzun bir süre trafiğe kapatılmıştı. Temmuz ayının sonunda kapatılan tünelin beklenenden erken açılacağı açıklanmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tünelin açılış saatine dair önemli bilgi verdi. Peki Bolu Dağı Tüneli açıldı mı? 7 Eylül'de saat kaçta açılacak?

Gündem

07.09.2024, 13:45

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 31 Temmuz gününden bu yana araç trafiğine kapatılmıştı. Tünel tüpünün uzatılması için yapılan çalışmaların haftalar süreceği açılanmıştı. Çalışmalar kapsamında tünel tüpü 67 metre uzatıldı. İki viyadükte de 4 adet genleşme dersi genişletildi. 37 gün boyunca kapalı olan tünelin ne zaman açılacağı merak edilirken beklenen açıklama geldi.

Araba almak isteyenler dikkat! En çok bu markalar satıldı Araba almak isteyenler dikkat! En çok bu markalar satıldı Haberi Görüntüle

BOLU DAĞI TÜNELİ AÇILDI MI?

Bolu Dağı İstanbul'da yönündeki çalışmalarda sona gelindi. 31 Temmuz'dan bu yana kapalı olan tünelin açılış tarihi belli oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Akşam inşallah açacağız. Bir eksiklik olmazsa, aksaklı olmazsa ki biz öngörmüyoruz. Pazar gününü düşünmüştük. Pazar trafiğini rahatlatalım diye. Yarın akşam açmış oluruz diye düşünüyorum." dedi.

Dilan Polat mesajlarına dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti: Dilan Polat bonusu kazandınız Dilan Polat mesajlarına dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti: Dilan... Haberi Görüntüle

7 EYLÜL'DE BOLU DAĞI TÜNELİ SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu TGRT Haber’de açıklamalarda bulundu. İstanbul’a doğru gitmek isteyen sürücüler 37 gün boyunca Abant gişelerinden çıkarak D-100 Karayolu’nu kullandı. Uraloğlu tünelin açılışına dair önemli açıklamalarda bulundu. Uraloğlu açıklamasında "Yarın gündüz gözüyle son yapılan asfalt çalışmalarının çizgilerini çekeriz ve akşamdan yolu açmış oluruz.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading