Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta?

Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta?

Bugün, Bolu Atatürk Stadyumu'nda düzenlenecek Trendyol 1. Lig'in 30. hafta karşılaşmasında Boluspor, Ümraniyespor'u evinde konuk ediyor. Peki, Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta?

Spor

26.04.2024, 06:02

Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında dikkatler, Bolu Atatürk Stadyumu'na yönelmiş durumda. Bu sezon iç sahada 14 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 21 puan toplayan Boluspor, ligde 10. sıradaki yerini koruyor. Ancak, son iç saha mücadelesinde Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek taraftarlarını üzen Boluspor, şimdi Ümraniyespor karşısında galibiyet istiyor. Peki, Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta?

Fenerbahçe'nin İsrail takımı ile oynayacağı maç için karar verildi! Maç nerede oynanacak? Fenerbahçe'nin İsrail takımı ile oynayacağı maç için karar verildi! Maç... Haberi Görüntüle

15. KARŞILAŞMA

Ligdeki önceki performanslara bakıldığında, Boluspor 29 maç sonunda 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyetle toplamda 43 puanla 9. sırada yer alıyor. Rakip Ümraniyespor ise 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 mağlubiyetle 34 puan toplayarak 11. sırada bulunuyor. İki takım arasındaki 14 karşılaşmada Boluspor 6 galibiyet elde ederken, Ümraniyespor ise 5 kez üstünlük sağladı; 3 maç ise berabere sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda, 19'a 17 gol üstünlüğüyle Boluspor hafif bir üstünlük gösteriyor.

Şampiyon İtalyan artık Mourınho'nun ekibinde! İşte o isim... Şampiyon İtalyan artık Mourınho'nun ekibinde! İşte o isim... Haberi Görüntüle

BOLUSPOR ÜMRANİYESPOR MAÇI BUGÜN MÜ, NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Bu kritik mücadeleyi yönetecek hakem kadrosunda Ömer Faruk Gültekin orta hakem olarak görev yapacak. Yan hakemler ise Kemal Elmas ve Kemal Mavi olacak. Karşılaşma, 16:00'da TRT Spor ve BeIN SPORTS 2 kanallarında futbol tutkunlarıyla buluşacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading