Yandex Metrica

Sitede Ara

Boşa giden 5 yıl! Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a tepki: Aklı Cumhurbaşkanlığında kaldı

Boşa giden 5 yıl! Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a tepki: Aklı Cumhurbaşkanlığında kaldı

Ankara Kalecik ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehit Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "Ankara'nın 5 yılı, boş yıl oldu. 'Hizmet yapmadım, devasa projem yok' diyor. Neden büyükşehir adayı oluyorsun? Bizim Ankara'ya projemiz de var, eserlerimiz de var" ifadelerini kullandı.

Politika

18.03.2024, 14:30

Açılış töreninde konuşan Turgut Altınok, "Parklarımız pırıl pırıl olacak. İnşallah Kalecik'te Erdal Dal Başkanımızla büyük hizmetler yapacağız." dedi.

CHP'nin beyni 'emcüklendi': Özgür Özel kendi başdanışmanını yalanladı CHP'nin beyni 'emcüklendi': Özgür Özel kendi başdanışmanını yalanladı Haberi Görüntüle

KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜJDESİ

Sözlerine devam eden Altınok, "Kentsel dönüşümün 2'nci etabı var. Bunu devam ettireceğiz. Kale'mize bir teleferik yapalım mı? İster mi Kalecik? Bu konuda uzmanız. Yıllar önce Keçiören'de ilk defa biz teleferik yaptık. İnşallah Kalecik Kalemize teleferik yapacağız" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'in uykuları kaçabilir! Yerel seçimlerden bu yana ilk kez anket yapıldı! Özgür Özel'in uykuları kaçabilir! Yerel seçimlerden bu yana ilk kez... Haberi Görüntüle

"GENÇLERİMİZ ÇANAKKALE'Yİ GEZECEK"

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören Belediyesi olarak her yıl Çanakkale'ye öğrenci gönderdiklerini ve bunu Ankara'da da gerçekleştireceklerini belirterek, "Ankara'da her sene en az 100 bin gencimizi Çanakkale'ye gezmeye göndereceğiz. Keçiören olarak 9 bin gencimizi gönderiyoruz. Keçiören, Ankara'mızın 6'da biridir. Ayrıca hanım kardeşlerimizi de göndereceğiz" şeklinde konuştu.

Zafer değil, Aşk-ı Memnû Partisi: Yarı çıplak fotoğrafını Atatürk'ün sözüyle savundu Zafer değil, Aşk-ı Memnû Partisi: Yarı çıplak fotoğrafını Atatürk'ün sözüyle... Haberi Görüntüle

"AKLI CUMHURBAŞKANLIĞINDANDA KALDI"

Açıklamalarına devam eden Altınok Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, Cumhurbaşkanı seçimi döneminde Ankara'yı unuttuğunu ifade ederek, ""Bizim bu kadim şehre hizmet aşkımız var. Aklımızda başka bir şey yok. Cumhurbaşkanı yardımcısı olacaktı, bir süre öyle geçti. Ankara'ya vakit kalmadı. Yine onun aklı, fikri Cumhurbaşkanlığında." şeklinde konuştu. 

CHP'nin beyni 'emcüklendi': Özgür Özel kendi başdanışmanını yalanladı CHP'nin beyni 'emcüklendi': Özgür Özel kendi başdanışmanını yalanladı Haberi Görüntüle

"ANKARA'NIN 5 YILI KAYBOLDU"

"Türkiye Yüzyılı'ndayız. Alper Gezeravcı uzaydan döndü. Hala Ankara'nın köyleri mahzun ve gariptir." diyen Altınok, "Ankara'nın 5 yılı, boş yıl oldu. 'Hizmet yapmadım, devasa projem yok' diyor. Neden büyükşehir adayı oluyorsun? Bizim Ankara'ya projemiz de var, eserlerimiz de var. Bu kadim şehre bizim aşkımız ve sevdamız var" ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading