'Boynunda derin kesikler var': Fatih'te sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu ölen kişinin raporunda dikkat çeken detaylar

'Boynunda derin kesikler var': Fatih'te sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu ölen kişinin raporunda dikkat çeken detaylar

İstanbul'un Fatih ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu yaşamını yitiren Ayhan Özçelik isimli vatandaşın hastane raporuna ulaşıldı. Raporda Özçelik'in vücudunda ve boynunda çok sayıda derin kesikler olduğu belirtildi.

Gündem

21.08.2024, 00:50

Türkiye'de son dönemlerde sahipsiz köpeklerin neden olduğu ölümler ve yaralanmalar arttı. Bu ölümlerden biri de dün gece İstanbul'un Fatih ilçesinde meydana gelmişti. Ayhan Özçelik isimli zihinsel engelli vatandaş, Fatih'te sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetmiş ve bu olay benzerleri gibi Türkiye'nin gündemine oturmuştu. 

Dün yaşanan bu acı olayın ardından özellikle sosyal medyada hadisenin gerçekleşme şekline yönelik çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Olayın köpeklerin saldırısıyla gerçekleşmediğini savunan kesime en iyi cevap İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hazırlanan adli raporla verildi. 

Ayhan Özçelik'in yaralı olarak götürüldüğü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hazırlanan adli rapor tüm gerçekleri ortaya çıkardı. Raporda, Özçelik'in 6-7 köpeğin ısırması sonucu hastaneye getirildiği belirtildi.

Raporda ayrıca Özçelik'in entübe edildiği, vücudunda 4 ile 10 santimetre civarında derik kesikler bulunduğu, aynı şekilde de boynunda da hem sağ hem de sol tarafta 3 derin kesik olduğu bildirildi.

Tekirdağ'da yangın çıktı! Ekipler hala müdahale ediyor Tekirdağ'da yangın çıktı! Ekipler hala müdahale ediyor Haberi Görüntüle

OLAY

Esenler'de oturan 40 yaşındaki zihinsel engelli Ayhan Özçelik, dün Fatih Silivrikapı Mahallesi'ndeki akrabalarını ziyaretten dönerken sahipsiz köpeklerin saldırısına uğramıştı. Saldırı sonucu hayatını kaybeden Özçelik, bugün Habipler Yayla Mezarlığı'na defnedilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading