DOLAR

34.30

%0.03 expand_less

EURO

36.98

%-0 expand_less

ALTIN

2997.90

%-0.9 expand_more

BIST

8718.87

%-1.3 expand_more

BTC ($)

65961.68

%-2.2 expand_more

Branco'dan Aziz Yıldırım itirafı: Morinho transferinin iç yüzü

Branco'dan Aziz Yıldırım itirafı: Morinho transferinin iç yüzü

Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Mario Branco, Fransız basınına Mourinho transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda buldunu. Branco, Aziz yıldırım detayını es geçmedi. İşte detaylar...

Spor

06.08.2024, 12:51

Fenerbahçe'nin Sportif Direkötrü Mario Baranco, takımın başına getirilen Jose Mourinho'nun transfer süreci hakkında L’Equipe gazetesine konuştu. 

Nafi Alpay'ın L’Equipe'ten derlediği habere göre Mario Branco'nun açıklamaları şöyle:

Sarı laciverte hasta o anlasanıza! İrfan Can kalıyor! Sarı laciverte hasta o anlasanıza! İrfan Can kalıyor! Haberi Görüntüle

''REKLAMINI YAPMASINA İZİN VERMEDİ''

"Dürüst olmam gerekirse, Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho’ya yaklaşarak kendi reklamını yapmasına fırsat vermedim."

"Lig sona erdiğinde, Avrupa kulüpleri peşine düşmeden, Jose Mourinho’yu ikna etmek için soluğu Avrupa’da Jose Mourinho’nun yanında aldım."

"Fenerbahçe’yi Jose Mourinho’ya detaylı bir şekilde tanıtmak için 110 sayfalık bir rapor hazırladım ve ona sunduğumuz bu meydan okuma onu etkiledi."

Alperen Şengün'den NBA tarihine geçen rekor sözleşme: Maaşı dudak uçuklattı Alperen Şengün'den NBA tarihine geçen rekor sözleşme: Maaşı dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

''LİGDE HER MAÇI KAZANMAK İÇİN KURULMUŞ BİR KADROYA SAHİP''

"Roma’ya gittiğinde, kulüp uzun süredir bir kupa kazanmamıştı (2022’de UEFA Avrupa Konferans Ligi’ni kazandı). Jose Mourinho şimdi Fenerbahçe’de, ligdeki her maçı kazanmak için kurulmuş bir takıma sahip. İstisnasız, hepsini."

"İkinci buluşma Portekiz'de oldu ve Jose Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes ile Ali Koç da sürece dahil oldular."

Galatasaray'ın yıldızına Sergen Yalçın'dan şok sözler: Bu performansla futbol oynanmaz! Galatasaray'ın yıldızına Sergen Yalçın'dan şok sözler: Bu performansla futbol oynanmaz! Haberi Görüntüle

''ALİ KOÇ BÜYÜK İMKANLAR SUNDU''

"Süper Lig'in en büyük teknik direktörünü getirmek için Fenerbahçe başkanı büyük imkanlar sundu ve Jose Mourinho’ya sezon başına yaklaşık net 12 M€ değerinde, iki yıllık sözleşme teklif etti."

"99 puan ve yalnızca bir mağlubiyetle (4 Kasım’da Trabzonspor’a karşı 2-3, on kişiyken) sezonu tamamlamayı başarmıştık, bu kulüp tarihinin en yüksek ikinci puanıydı. Ancak Galatasaray’ın ardından ikinci olduk. Son lig şampiyonluğumuzu da 2014’te kazanmıştık. Çıtayı bir seviye daha yukarıya çıkarmamız gerekiyordu."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading