Bridgerton 2. sezondan ilk bakış videosu yayınlandı

Bridgerton 2. sezondan ilk bakış videosu yayınlandı

Netflix'in popüler dönem draması Bridgerton'ın 2. sezonu geliyor. Tudum yayın etkinliğinde yeni sezona ilk bakış videosu yayınlandı.

Sinema / Dizi

30.04.2024, 03:15

Netflix'in Regency dönem yapımı Bridgerton, geçtiğimiz yıl Aralık ayında gösterime girdi. Kısa süre içinde geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başardan Bridgerton, 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix, TUDUM etkinliği sırasında dizinin ikinci sezonundan görüntülerin yer aldığı bir fragman yayınladı. Video, ikinci sezona dahil olan Kate Sharma karakterine bakış sunuyor.

Bridgerton hayranları ilk sezonun sevilen karakteri Hastings Dükü Simon yani Regé-Jean Page'in yeni sezonda yer almaması nedeniyle üzgün, ancak yayın devi 2. sezonda Anthony Bridgerton'ın romantizm dolu hikayesiyle ayakların yerden kesileceğini vadediyor.

Jonathan Bailey Anthony Bridgerton

Julia Quinn'in roman serisine dayanan Bridgerton, 1800'lerin başında İngiltere'deki itibarlı bir aileyi konu alıyor. Her roman farklı bir karakteri takip ediyor. Daphne Bridgerton ve Hastings Dükü ilk sezonun odak noktasıyken, yeni sezon Bridgerton ailesinin en büyük kardeşi Anthony'ye odaklanacak.

Shondaland yapımı dönem dramasından paylaşılan ilk bakış videosunda, Anthony ve Kare Sharma'nın zorlu bir başlangıç yaptığı görülüyor.

Bridgerton 2. sezon, 2022 yılında izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading