Yandex Metrica

Sitede Ara

Bridgerton 3. sezon ne zaman çıkacak?

Bridgerton 3. sezon ne zaman çıkacak?

Dizide her sezon farklı bir kardeşin hikayesine odaklanan Bridgerton ailesi, Londra'nın yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arayan sekiz kardeşin serüvenlerini konu ediniyor. Bridgerton dizisinin 3. Sezonu 16 Mayıs Perşembe günü çıkacak.

Gündem

21.05.2024, 18:50

İlk sezonda, Londra sosyetesinin rekabetçi evlilik piyasasına adım atan nüfuz sahibi Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton'ın hikayesi öne çıkıyor. İkinci sezonda ise ailenin en büyüğü olan Vikont Anthony'nin mükemmel bir eş bulma çabaları mercek altına alınıyor.

Türk havacılığı altın çağında! ANKA III bir aşamayı daha başarıyla tamamladı Türk havacılığı altın çağında! ANKA III bir aşamayı daha başarıyla... Haberi Görüntüle

16 MAYIS'TA GELİYOR

Bridgerton dizisinin üçüncü sezonu 16 Mayıs Perşembe günü ekrana gelecek. Bu sezon, heyecanla beklenen romantizm ve entrikalarla dolu yeni bir bölüm sunacak. Amerikalı senaryo yazarı ve yönetmen Shonda Rhimes'ın imzasını taşıyan dizi, izleyicilerle 16 Mayıs Perşembe günü ilk bölümüyle buluşacak. İlk bölümün ardından ise 13 Haziran Perşembe günü ikinci bölüm yayınlanacak. Colin Bridgerton ve Penelope Featherington arasındaki romantizmi yakından takip ederken, Kate ve Anthony Bridgerton'ın evliliklerinin başlangıcına tanıklık edeceğiz. Bridgerton'un tutkulu hayranları için, yeni maceralar ve duygusal karmaşalarla dolu bir sezon olacak gibi görünüyor.

Emniyet harekete geçti! Burs tuzağına dikkat: Dolandırıcıların yeni hedefi üniversite öğrencileri! Emniyet harekete geçti! Burs tuzağına dikkat: Dolandırıcıların yeni hedefi üniversite... Haberi Görüntüle

KONUSU NE?

Londra'nın yüksek sosyetesinde aşk ve mutluluğu arayan birbirine sıkı sıkıya bağlı sekiz kardeşten oluşan Bridgerton ailesi, Julia Quinn'in çok satan romanlarından esinlenilerek ekrana taşınıyor. Binlerce seçenek ve sınırsız eğlence ile dolu bu dizi, izleyicilere benzersiz bir deneyim sunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading