BTC neden yükseliyor? 15 Temmuz Bitcoin ne kadar oldu?

BTC neden yükseliyor? 15 Temmuz Bitcoin ne kadar oldu?

Kripto para birimi Bitcoin'in yeni haftaya sert yükseliş hareketleriyle başladı. Geçtiğimiz haftalarda yatırımcılarını üzen bitcoin 55 bin dolara kadar gerilemişti. Bitcoin yeniden 62 bin dolar seviyesinin üstüne çıktı. Peki BTC neden yükseliyor? 15 Temmuz Bitcoin ne kadar oldu?    

Gündem

15.07.2024, 12:39

Kripto para birimi Bitcoin'in yeniden yükseliş trendine girdi. Bitcoin yatırımcıları son haftalarda sert düşüşlerle büyük kayıp yaşamıştı. 15 Temmuz Pazartesi gününe BTC 55 bin dolar seviyesinden 65 bin dolar seviyesine kadar çıktı. 

Sözümüz söz! Murat Kurum müjdeyi verdi: Vatandaşlarımızı sağlam yuvalara kavuşturana kadar durmayacağız Sözümüz söz! Murat Kurum müjdeyi verdi: Vatandaşlarımızı sağlam yuvalara kavuşturana... Haberi Görüntüle

BTC NEDEN YÜKSELİYOR?

ABD Başkanı Donald Trump suikast girişiminden yaralı olarak kurtuldu. Bu saldırının ardından Trump'ın seçimi kazanacağı beklentileri daha da arttı. Piyasalar Trump dönemini fiyatlamaya başladı. Kripto para piyasası da Trump'ın kazanacağı beklentileri üzerine yönünü yukarı çevirdi. Bitcoin yeniden 62 bin dolar seviyesine kadar çıktı. 

13 Ekim bugün Ankara'da hangi yollar kapalı? Ankara'da yollar ne zaman, saat kaçta açılacak? 13 Ekim bugün Ankara'da hangi yollar kapalı? Ankara'da yollar ne... Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ BİTCOİN NE KADAR OLDU?

Trump'a suikast girişiminin ardından başkanlık yarışını kazanma ihtimalinin arttığı değerlendiriliyor. Başkan olma olasılığı artan Trump piyasaları da fiyatlamaya başladı. Kripto para piyasaları da pozitif seyir izlemeye başladı. 15 Temmuz'da saat 9.30 itibarıyla BTC bir günde yüzde 4,6'ya yakın değer kazandı. Bitcoin, 62 bin 922 dolar seviyesine çıktı.

MSB açıkladı: 4 terörist etkisiz hale getirildi MSB açıkladı: 4 terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

TRUMP SAĞLIK DURUMU NASIL?

ABD Başkan adayı Trump, Pensilvanya'daki mitingde kürsüdeyken silahlı saldırıya uğradı. Trump sağ kulağından yaralandı. Trump'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading