Yandex Metrica

Sitede Ara

Bu fiyata ev olur mu demeyin! 9 bin lira taksitle sıfır daire fırsatı: Son 3 gün

Bu fiyata ev olur mu demeyin! 9 bin lira taksitle sıfır daire fırsatı: Son 3 gün

Ev sahibi olma hayali ile yanıp tutuşanlar dikkat! Milyonlarca vatandaşa müjdeli haber TOKİ'den geldi. TOKİ aylık 9 bin lira taksitle daire satışı yapacak. 

Ekonomi

11.06.2024, 18:14

Milyonlarca vatandaşı 9 bin lira taksitle ev sahini yapacak olan TOKİ kampanyanın detaylarını açıkladı. Kampanya kapsamında başvurular için son 3 gün. TOKİ kira öder gibi daire sahibi olma imkanı sunuyor. Konya, Ankara, İstanbul ve Eskişehir gibi şehirlerde kira fiyatları 15-20 bin liradan başlıyor.

TOKİ projelerinde ise 9 bin lira taksitle ev sahibi olmak mümkün. Satış fiyatının 1 milyon 592 bin liradan başladığı projede aylık taksitler ise sadece 9 bin 945 lira. 120 ay vadeyle satışa sunulan dairelerin peşinatı ise 397 bin lira olarak belirlendi.

Araç sahiplerine müjde! Rüzgar tersine döndü: Kasko ve trafik sigortasına dev indirim geliyor Araç sahiplerine müjde! Rüzgar tersine döndü: Kasko ve trafik sigortasına... Haberi Görüntüle

TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?

Toplu konut idaresi başkanlığı tarafından Ankara’nın Beypazarı ilçesinde satışa sunulan 113 adet daireye yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Hak sahipleri kura ile belirlenecek.

Başvurular 3-14 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Detaylı bilgiye www.toki.gov.tr internet sitesindeki satış duyuruları bölümünden ulaşmak mümkün.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading