Yandex Metrica

Sitede Ara

Bu görüntüler çok konuşuldu! Taksiciye küfredip İzmir'deki kan donduran cinayeti hatırlattı: Seni de vursunlar!

Türkiye 'üşümesin diye' arabasına aldığı yolcu tarafından öldürülen taksici Oğuz Erge'nin kan donduran cinayete kurban gitmesinin acısını atlatamazken İzmir'de yaşanan bir olay Erge cinayetini hatırlattı. Aydın'da bindikleri taksiciye tehdit dolu sözler sarf etti.   

Gündem

17.02.2024, 07:47

Aydın'da alkollü oldukları düşünülen müşterilerin taksiciye yönelik tehdit dolu sözleri, İzmir'deki Oğuz Erge cinayetini hatırlattı. 

Galatasaray Tottenham maçı ne zaman? Avrupa Ligi GS-Tottenham maçı hangi gün? Galatasaray Tottenham maçı ne zaman? Avrupa Ligi GS-Tottenham maçı hangi... Haberi Görüntüle

TAKSİCİYE KÜFRETTİLER 

Aydın'ın Efeler ilçesinde, alkollü oldukları düşünülen bir grup müşterinin bir taksiciye yönelik saldırgan tavırları dikkat çekti.Gece saat 03.45 sularında gerçekleşen olayda, ticari taksiye binen kadın müşterilerden biri, önce taksiciye küfürlü sözler sarf etti.

Galatasaray Young Boys maçı TRT1'de neden yayın yok? TRT1'e şifre mi girdi? Galatasaray Young Boys şifresiz nasıl izlenir? Galatasaray Young Boys maçı TRT1'de neden yayın yok? TRT1'e şifre... Haberi Görüntüle

SENİN GİBİ ADAMLAR VURSUNLAR 

Bu durum, İzmir'deki taksici cinayetini hatırlatırken tehdit ve küfür dolu anlar kameralara yansıdı. 

Aynı kadın bir süre sonra, “Benim silahım yok, adamların silahı var üstünde. Sonra vuruyorlar, neyin kafasını yaşıyorsun sen? Beni arızaya bağlama, burası Ankara değil. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar." sözlerini sarf etti.

İstanbul depreme hazır değil: 6 katlı binanın balkonu durduk yere çöktü! İstanbul depreme hazır değil: 6 katlı binanın balkonu durduk yere... Haberi Görüntüle

O ANLARI KAMERALAR KAYDETTİ 

Taksicinin yaşadığı zor anlar, anbean taksideki kamera tarafından kaydedildi. Taksi şoförünün sakin tavırları ise dikkat çekti.

İstanbul'da başıboş köpekleri toplayan ekiplere tehdit! Mama lobisi gelir kaynaklarının kesilmesini istemiyor! İstanbul'da başıboş köpekleri toplayan ekiplere tehdit! Mama lobisi gelir kaynaklarının... Haberi Görüntüle

TAKSİCİ OĞUZ ERGE CİNAYETİNDE NE OLMUŞTU? 

Taksi şoförü Oğuz Erge, Buca Gediz Mahallesi'nden kapüşon ve cerrahi maske takan ve Gaziemir'e gideceğini belirten D.A'yı üşümesin diye mesai saati dışında olduğu halde aracına aldı.Taksi, Gaziemir Belediyesi yakınlarına vardığında D.A'nın arka koltuktan tabancayla üç el ateş ettiği Oğuz Erge, ağır yaralandı. Şüpheli, Erge'nin üzerindeki ve aracındaki para ve eşyayı alarak kaçtı.Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekiplerince İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erge hayatını kaybetti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading