Yandex Metrica

Sitede Ara

Bu hafta halka arz var mı? 11 Temmuz SPK Bülteni halka arz yapılacak mı?

Bu hafta halka arz var mı? 11 Temmuz SPK Bülteni halka arz yapılacak mı?

Borsa İstanbul son zamanlarda inişli çıkışlı bir seyir izliyor. Ancak genel çerçeveden bakıldığında geçtiğimiz yıl en çok kazandıran yatırım araçlarından biri olan borsada yeni halka arzlara büyük ilgi gösterildi. Son halka arzlardaki düşüş yatırımcıları üzdü. 11 Temmuz Perşembe günü yeni halka arz olup olmadığı ise merak konusu. BinBin SPK'ya halka arz başvurusunda bulunduğunu duyurdu. Peki bu hafta halka arz var mı? 11 Temmuz SPK Bülteni halka arz yapılacak mı?

Gündem

10.07.2024, 11:37

Halka arzlara ilgi son aylarda oldukça düştü. Halka arz şirketleri ilk günden düşüş eğlimine girerek yatırımcılarına kaybettirdi. İskontalı şekilde halka arz edilen hisselerdeki sert düşüşlerin ardından yatırımcılar halka arzlara tedirgin yaklaşmaya başladı. Her hafta yayımlanan SPK bülteninde yeni halka arz olup olmayacağı bilgisi de yer alıyor. Vatandaşlar ise Bu hafta halka arz var mı? 11 Temmuz SPK Bülteni halka arz yapılacak mı? sorularına yanıt aramaya başladı.

Sağanak yağışlar sele neden oldu: 1 kişi öldü bir kişi kayıp! AFAD vatandaşları uyardı! Sağanak yağışlar sele neden oldu: 1 kişi öldü bir kişi... Haberi Görüntüle

BU HAFTA HALKA ARZ VAR MI?

Bu hafta halka arz olup olmadığına dair henüz resmi bir duyuru gelmedi. SPK Bülteni bu hafta için henüz yayımlanmadı. Bültenin 11 Temmuz Perşembe yada 12 Temmuz Cuma günü yayımlanması bekleniyor. SPK Bültenine göre yeni halka arz olup olmadığı netlik kazanacak. BinBin, halka arz hazırlıklarına başladığını duyurmuştu. 

Emniyet'ten Murat Ağırel açıklaması: Gözaltına alındılar Emniyet'ten Murat Ağırel açıklaması: Gözaltına alındılar Haberi Görüntüle

11 TEMMUZ SPK BÜLTENİNDE HALKA ARZ VAR MI?

SPK bülteni yeni haftaiçin henüz yayımlanmadı. Halka arz olup olmayacağı henüz netleşmedi. 1000 Yatırımlar Holding’in %89 hissesine sahip olduğu BinBin, halka arz başvurusunda bulunmuştu. 

MSB'den Esad'ın normalleşme mesajlarına ilişkin açıklama: Müreffeh bir Suriye görmek istiyoruz MSB'den Esad'ın normalleşme mesajlarına ilişkin açıklama: Müreffeh bir Suriye görmek... Haberi Görüntüle

BİNBİN HALKA ARZ NE ZAMAN?

BinBin halka arz sürecine dair detaylı bilgi bulunmuyor. BinBin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada halka arz başvurusunda bulunduğunu açıklamıştı. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading