BUDO SEFERLERİ İPTAL Mİ OLDU 15 ŞUBAT? Bugün BUDO'da hangi seferler iptal?

BUDO SEFERLERİ İPTAL Mİ OLDU 15 ŞUBAT? Bugün BUDO'da hangi seferler iptal?

BUDO'nun seferlerinin iptal olup olmadığı ve vapur seferlerinin durumuyla ilgili bilgi arayışı devam ederken, resmi açıklama bekleniyor. Hem BUDO'nun deniz otobüsü seferleri hem de vapur seferleri ile ilg ili güncel durum hakkında net bir bilgiye ulaşmak için resmi kaynaklardan yapılan açıklamalar bekleniyor. Peki, Bugün BUDO'da hangi seferler iptal 15 Şubat? 

Genel

16.02.2024, 00:39

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen deniz otobüslerinin bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek. Bu durum, güvenlik önlemleri çerçevesinde alınan bir karar olarak dikkat çekmektedir. Peki, Bugün BUDO'da hangi seferler iptal 15 Şubat? 

Çocuk parkında mide bulandıran olay! Vatandaşlar o kişiyi çöp kutusuna attı! Çocuk parkında mide bulandıran olay! Vatandaşlar o kişiyi çöp kutusuna... Haberi Görüntüle

BUDO SEFERLERİ İPTAL Mİ OLDU 15 ŞUBAT?

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen deniz otobüslerinin bazı seferleri, olumsuz hava koşulları sebebiyle gerçekleştirilemeyecek. Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) internet sayfasında yapılan resmi duyuruya göre, Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) ve Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) güzergahları arasındaki 12.55'e kadar yapılması planlanan 8 sefer, fırtına nedeniyle iptal edilmiştir.

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading