Bugün (5 Mart) Antalya'da okullar tatil mi? Şiddetli fırtına Antalya'da okulları tatil mi etti?

Bugün (5 Mart) Antalya'da okullar tatil mi? Şiddetli fırtına Antalya'da okulları tatil mi etti?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika uyarılarında 5 Mart 2024 (bugün) Antalya'da şiddetli fırtına ve hortum uyarısı yapıldı. Söz konu uyarı sonrası öğrenciler bugün Antalya'da okullar var mı? 5 Mart Antalya'da okullar tatil mi? sorusunu soruyor. Peki Antalya'da okullar tatil mi, valilik açıklama yaptı mı?

Gündem

07.03.2024, 09:13

Şiddetli fırtına ve hortum uyarılarının yapıldığı Antalya'da bugün okullar tatil mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika uyarısında, "05.03.2024 Salı günü Antalya'da beklenen gök gürültülü sağanak yağışların il genelinde kuvvetli (21-50 kg/m2/12 saat), doğusunda (Aksu, Serik, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Alanya) çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor." denildi. 

Yarın Samsun, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'da okul var mı? 1 Ekim'de okullar tatil mi? Valiliklerden peş peşe açıklama Yarın Samsun, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'da okul var mı? 1... Haberi Görüntüle

FIRTINA UYARISI

Yapılan uyarının devamında, "Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, kıyı kesimlerde hortum oluşma riski, ulaşımda aksamalar ile ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."" ifadeleri kullanıldı.

İkbal Uzuner'i surlara kim çağırdı, katilin babası ne anlattı? Vahşi cinayette kan donduran detaylar İkbal Uzuner'i surlara kim çağırdı, katilin babası ne anlattı? Vahşi... Haberi Görüntüle

FIRTINA NE ZAMAN BİTECEK?

Meteoroloji'den yapılan uyarının devamında, "Kuvvetli yağışların batı kesimlerde Salı günü akşam saatlerden sonra, doğusunda ise Çarşamba sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor." denildi.

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim, adı ne? Şeyma Subaşı'nın sosyal medyadan paylaştığı kişi kim? Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim, adı ne? Şeyma Subaşı'nın sosyal... Haberi Görüntüle

ANTALYA VALİLİĞİ'NDEN UYARI

Söz konusu uyarılar sonrası Antalya Valiliği'nden yapılan açıklamada, "5 Mart Antalya'nın Fethi'nin 817. Yıldönümü  kapsamında yapılacak programızda öngörülen olumsuz hava koşulları sebebi ile değişiklikler yapılmıştır." denildi. Peki Antalya'da okullar tatil mi?

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay kimdir? Gülşah Durbay kaç yaşında, nereli? Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay kimdir? Gülşah Durbay kaç yaşında,... Haberi Görüntüle

5 MART ANTALYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

5 Mart okullar tatil mi? Genel peş peşe uyarılar sonrası öğrenciler arama motoruna Antalya'da okullar tatil mi sorusunu soruyor. Ancak şu ana kadar Antalya Valiliği'nden bir açıklama gelmedi. Antalya, Aksu, Serik, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Alanya'da 5 Mart Salı okullar tatil değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading