Bunlar kimin vekili? DEM Partili Zeynep Oduncu PKK'lı teröristin taziyesine katıldı

Bunlar kimin vekili? DEM Partili Zeynep Oduncu PKK'lı teröristin taziyesine katıldı

DEM Partililer teröristlerin cenazelerine, taziyelerine katılmaya devam ediyor. Bunun son örneğini DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu verdi. Oduncu, MİT tarafından Süleymaniye'de etkisiz hale getirilen terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından "Pelin Batman" kod adlı terörist Gülistan Tekik için organize edilen taziyeye katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Oduncu'nun kullandığı "Süleymaniye'de kattledilen Gülistan Tara için kurulan taziyedeydik." ifadesi ise DEM Partililerin teröristlere bakışını çok iyi özetliyor.

Gündem

28.08.2024, 21:59

DEM Parti, bölücü örgüt PKK/KCK ile olan bağlarını her geçen gün daha güçlendiriyor. Türkiye partisi olmak yerine teröristlerin siyasi kolu olmayı tercih eden DEM Parti, birliğe-bütünlüğe aykırı tavırlarını sürdürüyor. Teröristlerden "aferin" alabilmek, terör örgütünün hoşuna gitmek için onların çizdiği sınırların dışına çıkmayan DEM Parti'nin son "icraatı" da tepkilere neden oldu. 

Katliam destekçileri BM'deki sözleri hazmedemedi! Erdoğan'ı hedef alan Avusturya'ya Türkiye'den tepki! Katliam destekçileri BM'deki sözleri hazmedemedi! Erdoğan'ı hedef alan Avusturya'ya Türkiye'den... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA PAYLAŞTI

DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından Süleymaniye'de etkisiz hale getirilen terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından "Pelin Batman" kod adlı terörist Gülistan Tekik için düzenlenen taziyeye katıldı. Üstelik bunu sosyal medya hesabından da paylaştı. Oduncu, paylaşımında "Süleymaniye'de katledilen Gülistan Tara için kurulan taziyedeydik. Bilinmeli ki hakikatin izini süren özgür basın emekçileri, Gülistan Tara ve Hero Bahadin'in kalemini yerde bırakmayacak ve her koşulda hakikati açığa çıkarmaya devam edecektir."

2025 Ocak öğretmen maaşı | Uzman öğretmen 2025 maaşı ne kadar olacak? (Kademe ve dereceye göre) 2025 Ocak öğretmen maaşı | Uzman öğretmen 2025 maaşı ne... Haberi Görüntüle

İLK VUKUATI DEĞİL

Esasında bu Zeynep Oduncu'nun ilk vukuatı değil. DEM'li milletvekili, daha önce de Tunceli'de terör örgütü PKK'ya karşı düzenlenen operasyonlar sırasında ölü ele geçirilen, terör örgütünün sözde komutanlarından "Eddesa Cejna" kod adlı Ece Yılmaz isimli teröristin cenazesini taşımıştı.

Beşiktaş eksik maçını ne zaman oynayacak? Beşiktaş'ın Süper Lig'de maçı neden eksik? Beşiktaş eksik maçını ne zaman oynayacak? Beşiktaş'ın Süper Lig'de maçı... Haberi Görüntüle

DOKUNULMAZLIĞIN ARKASINA SIĞINIYOR

Milletvekili dokunulmazlığını sonuna kadar kullanan Zeynep Oduncu, kısa süre önce de eline aldığı sprey boyayla Batman Valiliği'nin duvarına Kürtçe yazılar yazmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

1

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading