Yandex Metrica

Sitede Ara

Burak Kalfa kimdir? Burak Kalfa ne iş yapıyor?

Burak Kalfa kimdir? Burak Kalfa ne iş yapıyor?

Tuğçe Tayfur ile uzun süre nişanlı kaldıktan sonra ayrılık kararı alan Burak Kalfa'nın kim olduğu merak ediliyor. Tarafların ayrılıktan sonra birbirleri hakkında yaptığı açıklama ve iddialar da magazin gündeminde zaman zaman yerini alıyor. Burak Kalfa çıkan haberleri yalanlarken Tuğçe Tayfur ise eski sevgilisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Peki Burak Kalfa kimdir, ve ne iş yapıyor? Burak Kalfa ile Tuğçe Tayfur ayrıldı mı?

Genel

23.04.2024, 09:42

Türk müziğinin efsane ismi Ferdi Tayfur ile Yeşilçam'ın sevilen kadın yıldızlarından Necla Nazır'ın kızları olan Tuğçe Tayfur özel hayatı ile zaman zaman magazin dünyasında gündeme geliyor. Tuğçe Tayfur uzun süredir bir barışık bir ayrı ilişki yürüttüğü nişanlısı Burak Kalfa ile ayrıldıklarını açıkladı. Eski nişanlısı hakkında gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulunan Tuğçe Tayfur eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklamıştı. Burak Kalfa ise bu iddiaları kesin bir dille yalanlayarak Tayfur hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

SOLOTÜRK gösteri uçuşu yapacak! Tarih belli oldu SOLOTÜRK gösteri uçuşu yapacak! Tarih belli oldu Haberi Görüntüle

BURAK KALFA KİMDİR?

Burak Kalfa, Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısıdır. 

Burak Kalfa, 24 Aralık 1986 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Muş'lu olan Burak Kalfa başarılı eğitimi ile dikkatleri çekiyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde Regist Koleji'nden mezun olan Burak Kalfa Türkiye'ye geldikten sonra Beykent Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nü bitirdi. 

İş insanı olduğu bilinen Burak Kalfa'nın çeşitli iş yatırımları ve ticaret girişimi bulunuyor. 

Burak Kalfa'nın adı zaman zaman magazin gündeminde de duyuluyor. 

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur ile yaaşdığı ilişki magazin gündeminde oldukça fazla konuşuldu. Basında çıkan bir takım iddaiaları Burak Kalfa yalanlarken eski nişanlısı hakkında şikayetçi olduğunu belirtti. 

İzmir'de 3 kızını öldüren cani baba bu soruları sormuş! Acılı anne ilk kez konuştu: Beni yaşarken öldürdü! İzmir'de 3 kızını öldüren cani baba bu soruları sormuş! Acılı... Haberi Görüntüle

TUĞÇE TAYFUR KİMDİR?

Türk sinemasının efsane oyuncularından Necla Nazır ile şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızlarıdır. 

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitiminin İstanbul'da tamamladı. Daha sonra Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümünü tamamladı.

Tuğçe Tayfur 2 kez evlendi. İlk evliliği Tolga Ertuğrul'dan 2010 yılında boşandı. İkinci evliliğini ise Taner Şafak ile yaptı ve bu evlilik de  2019 yılında son buldu. 

3 büyükşehirde okul servis ücretleri belli oldu: En fazla zam Ankara'da yapıldı 3 büyükşehirde okul servis ücretleri belli oldu: En fazla zam... Haberi Görüntüle

TUĞÇE TAYFUR NE İŞ YAPIYOR?

Tuğçe Tayfur babası gibi şarkıcılık yapıyor. 

Emine Erdoğan'dan koruyucu ailenin önemine ilişkin paylaşım Emine Erdoğan'dan koruyucu ailenin önemine ilişkin paylaşım Haberi Görüntüle

TUĞÇE TAYFUR ALBÜMLERİ 

Babamın Şarkıları (2016)
Kalp Dayanmaz

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading