Burak Yılmaz istifa etti mi? Kayserispor'dan iddialara yanıt

Burak Yılmaz istifa etti mi? Kayserispor'dan iddialara yanıt

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, teknik direktör Burak Yımaz'ın istifa ettiği yönünde çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. İşte detaylar...

Spor

04.08.2024, 14:59

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala, Kayserispor'un çalıştırıcısı Burak Yılmaz, hakkında istifa ettiği yönünde haberler çıktı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı açıklamasında,

"Teknik direktörümüz Burak Yılmaz'la ilgili basına yansıyan istifa haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kıymetli hocamız Burak Yılmaz görevinin başındadır. Geçen sezonun ortasından bugüne kadar hocamız ile istişareli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kasıtlı ve fitne oluşturmak için ortaya atılan iddiaları doğru bulmuyoruz. Hangi odaklar tarafından yapılırsa yapılsın Kayserispor'da oluşturduğumuz aile ortamınının bozulmasına kesinlikle müsade etmeyeceğimizin de bilinmesini istiyorum." ifadelerine yer verdi.

Barış Alper Yılmaz'a yeni kontrat yolda: Galatasaray harekete geçti! Yıldız futbolcu kaç paraya anlaştı? Barış Alper Yılmaz'a yeni kontrat yolda: Galatasaray harekete geçti! Yıldız... Haberi Görüntüle

''BİZ BÜYÜK KAYSERİSPOR AİLESİ OLARAK...''

Ali Çamlı ayrıca, "Biz büyük Kayserispor ailesi olarak yeni sezonda başarılı olabilmek adına fedakarca çalışmalarımıza devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading