Burcu Köksal adaylıktan çekilecek mi? CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı değişecek mi?

Burcu Köksal adaylıktan çekilecek mi? CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı değişecek mi?

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye kapıları kapatması CHP yönetimini ve Ekrem İmamoğlu'nu kızdırdı. CHP'den Köksal'ı eleştiren ifadeler gelirken Köksal açıklamalarının arkasında olduğunu bir kez daha ifade etti. Yaşanan süreçte Burcu Köksal adaylıktan çekilecek mi? CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı değişecek mi? soruları gündeme geldi.

Gündem

16.04.2024, 13:16

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal yaptığı konuşmada "Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak." demesi üzerine CHP yönetimi ve Ekrem İmamoğlu tarafından sert sözlerle eleştirildi. CHP'den gelen peş peşe eleştirilerin ardından Köksal geri adım atmadı ve açıklamalarının arkasında olduğunu bir kez daha dile getirdi. 

Köfteci Yusuf'un sahibi kim? Yusuf Akkaş kimdir, nereli? Köfteci Yusuf'un sahibi kim? Yusuf Akkaş kimdir, nereli? Haberi Görüntüle

BURCU KÖKSAL ADAYLIKTAN ÇEKİLECEK MI?

Yaşanan gerilimin ardından Burcu Köksal geri adım atmadı ve bir kez daha DEM Parti'ye kapıları kapattı. Köksal açıklamasında "Belediye başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak." demişti. İmamoğlu'ndan gelen sert tepkinin ardından partide Burcu Köksal gerilimi oldukça arttı. Burcu Köksal'ın adaylıktan çekilip çekilmeyeceği ise tartışma konusu oldu. 

Survivor Hasan cenazesi ne zaman, nereye defnedilecek? Hasan Yalnızoğlu cenaze töreni yapılacak mı? Survivor Hasan cenazesi ne zaman, nereye defnedilecek? Hasan Yalnızoğlu cenaze... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NDAN BURCU KÖKSAL'A TEPKİ

İmamoğlu "Her siyasi görüşten olan insanına. Öyle 'Ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam, şu partiler hariç şunlarla görüşürüm' diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak" dedi.

İstanbul'da yarın (6 Ekim) otobüsler bedava mı? İETT, metrobüs, metro (toplu taşıma) yarın ücretsiz mi? İstanbul'da yarın (6 Ekim) otobüsler bedava mı? İETT, metrobüs, metro... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL: İPLER KOPAR

Özgür Özel'den çok konuşulacak “Burcu Köksal” açıklaması geldi. Özel açıklamasında “Ben Ekrem Bey tarzı bir şey söylesem ipler kopar” dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading