Yandex Metrica

Bursa deprem tatbikatı yapılacak! 6 Haziran Deprem tatbikatı saat kaçta başlayacak?

Bursa deprem tatbikatı yapılacak! 6 Haziran Deprem tatbikatı saat kaçta başlayacak?

6 Haziran Perşembe günü Bursa'da büyük bir deprem tatbikatı yapılacağı açıklandı. Kent genelinde yapılacak deprem tatbikatında sirenlerin de çalacağı için vatandaşların tedirgin olmamaması için uyarı yapıldı. 6 Haziran Bursa deprem tatbikatı ne zaman saat kaçta başlayacak? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı!

Gündem

06.06.2024, 12:59

Bursa’da 6 Haziran Perşembe günü büyük bir deprem tatbikatı yapılacağı açıklandı. AFAD tarafından yapılacak tatbikat öncesi Bursa Büyükşehir Belediyesi vatandaşları gönderdiği SMS ile tatbikat sırasında paniğe kapılmamaları gerektiğini açıkladı. 

Yurt dışından iPhone 16 almak daha mı ucuz? IMEI kayıt ile birlikte iPhone 16 toplam maliyeti ne kadar? Yurt dışından iPhone 16 almak daha mı ucuz? IMEI kayıt... Haberi Görüntüle

SMS İLE "PANİK YAPMAYIN" UYARISI YAPILDI

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara gönderilen SMS'te “6 Haziran 2024 Perşembe günü, Afet ve Acil Durumlar Daire Başkanlığı tarafından Bursa genelinde acil durumlara hazırlık hedefiyle deprem tatbikatı gerçekleştirilecektir. Tatbikat sırasında siren sesleri duyulacak ve acil durum araçları sahada olacaktır. Bu sebeple, halkımızın sakin kalmasını ve panik yapmamasını rica ediyoruz. Bu tatbikatın gerçek bir deprem yaşamamıza gerek kalmadan, sadece bir eğitim faaliyeti" denildi. 

Silah kaçakçılarına 'Mercek-24' operasyonu: Binlerce silah ele geçirildi Silah kaçakçılarına 'Mercek-24' operasyonu: Binlerce silah ele geçirildi Haberi Görüntüle

BURSA'DA DEPREM TATBİKATI SAAT KAÇTA?

Gemlik ilçesinde tatbikatın erken saatlerde başladığı öğrenildi. Tatbikat nedeniyle bazı yolların da trafiğe kapatıldığı öğrenildi. Diğer ilçelerde ise tatbikatın başlama saati farklılık gösterebilir. 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading