Çağla Şıkel ayrılığa daha fazla dayanamadı! Eski aşkıyla Çeşme'de baş başa görüntülendi!

Çağla Şıkel ayrılığa daha fazla dayanamadı! Eski aşkıyla Çeşme'de baş başa görüntülendi!

Ünlü sunucu Çağla Şıkel avukatı Nail Gönenli ile bir yıl süren aşklarına son noktayı koymuş, birçok kez ise barıştıklarına dair iddialar ortaya atılmıştı. Asılsız iddialardan sonra Şıkel ve Gönenli Çeşme'de görüntülendi. İkilinin yeniden barıştıkları öğrenildi. 

Yaşam

07.08.2024, 12:36

Cennet Mahallesi'nde Sultan karakteri ile tanınan 42 yaşındaki iki çocuk annesi ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz yıl avukatı Nail Gönenli ile birlikte aşklarını ilan etmiş, sık sık vakit geçirdikleri görüntüler magazin dünyasında paylaşılmıştı.

13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

BİR YIL SONRA AYRILMIŞLARDI

Ancak çift bir yıl sonra yolları ayırmış Şıkel ise, “Evet arkadaşlar haberler doğru, ayrıldık. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti.” diyerek haberi doğrulammıştı.

İngilizler Ağrı'daki Nuh'un Gemisi'ni konuşuyor: Yeni görüntüler heyecan verdi! Ölçüleri tıpatıp uyuyor İngilizler Ağrı'daki Nuh'un Gemisi'ni konuşuyor: Yeni görüntüler heyecan verdi! Ölçüleri... Haberi Görüntüle

ÇEŞME'DE BARIŞTILAR

Son olarak ise Şıkel ve Gönenli çiftinin bir yıl aradan sonra Çeşme'de oldukları öğrenildi. Beyaz Magazin'in haberine göre ikilinin bir mekanda sabaha kadar eğlendikleri görüntülendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading