Yandex Metrica

Çağlar Söyüncü iddialı konuştu: 4 kupayı da kazanacağız

Çağlar Söyüncü iddialı konuştu: 4 kupayı da kazanacağız

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı milli stoper Çağlar Söyüncü, FBTV'ye yaptığı açıklamada transfer sürecine dair tüm detayları anlattı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, 4 kupayı da kazanacaklarına inanıyor.  

Spor

27.02.2024, 16:47

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı milli stoper Çağlar Söyüncü, FBTV'ye yaptığı açıklamada transfer sürecine dair tüm detayları anlattı.

Süper Lig'de ilk kez deplasmanda oynanan Antalyaspor maçında forma giyen Çağlar, "Çok mutluyum. Ülkeme döndüm. Emeğe geçenlere çok teşekkür ediyorum. Transfer sürecimdeki en büyük etkenlerden biri, sezon sonu yaşayacağımız şampiyonluk hayalleri. Şu an hedeflediğim noktadayım. Hayallerimize sezon sonunda ulaşacağımıza inanıyorum. Hedeflerimiz büyük. Önümüzde 4 kupa duruyor. Hepsini de alabileceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Trabzonspor maç kafilesi açıklandı! Süpriz isimler dikkat çekti Beşiktaş'ın Trabzonspor maç kafilesi açıklandı! Süpriz isimler dikkat çekti Haberi Görüntüle

''MAÇ OYNAYARAK EKSİKLERİMİ TELAFİ EDECEĞİM''

Bu sezon Atletico Madrid'de sadece 9 maça çıkabilen milli futbolcu, eksiklerinin bulunduğuna dikkat çeken milli stoper, "Eksiklerimi daha çok çalışarak ve maç oynayarak telafi edeceğimi düşünüyorum. Maç oynamak futbolcu için çok önemli. Şu ana kadar orada da hiçbir antrenmanı kaçırmadım. Ancak maç ritmi daha farklı oluyor. Oynayarak adaptasyonumu daha da hızlı geliştirmeye ve takıma faydalı olmaya çalışacağım." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşecek Haberi Görüntüle

''YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ''

Destekleri dolayısıyla Fenerbahçe taraftarına da teşekkür eden Çağlar Söyüncü, "Yüreğimizi ortaya koyacağız. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşacağız. Heyecanla Kadıköy'de onların karşısına çıkıp oynamayı bekliyorum. Umarım her şey güzel olur." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading