Yandex Metrica

Çakarlı araçtan çıkanlar şaşırttı! CHP'li vekil 'Haberim yok' diyerek kendini savundu

Çakarlı araçtan çıkanlar şaşırttı! CHP'li vekil 'Haberim yok' diyerek kendini savundu

Edirne'de Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri CHP Milletvekili Ediz Ün’e ait araçta çok sayıda gümrük kaçağı elektronik sigara aparatı ele geçirdi. Konuyla ilgili konuşan Ün, kendini "Bilgim dışında aracıma malzemeye koyulmuş." diyerek savundu.

Gündem

22.09.2024, 02:08

Edirne Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolu Gişeleri'nde denetim yaptı. Bu sırada geçmekte olan bir cip, ekiplerin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bir süre devam eden kovalamacanın ardından yakalanan cipin CHP Edirne Milletvelili Ediz Ün'e ait olduğu tespit edilirken aracın içindekilerine tam bir suç makinesi olduğu anlaşıldı. Aracın yolcu koltuğunda oturan F.A'nın uyuşturucu kullanmak, hırsızlık, mala zarar verme, açıktan hırsızlık, resmi belgede sahtecilik, güveni kötüye kullanma, kooperatif yöneticilerinin faaliyeti kapsamında dolandırıcılık ve 2 adet karşılıksız çek keşide etme, başkasına ait marka hakkına iktibas veya suretiyle tecavüz ederek mal üretmek veya hizmeti sunmak suç kayıtları olduğu ortaya çıktı. Sürücü koltuğunda oturan Ç.R.Ç'nin ise kasten yaralama suçundan kaydı olduğu belirlendi.

Exxen ve ExxenSpor fiyatlarına zam geldi mi? Exxen üyelik paketleri ne kadar oldu?  İşte güncel fiyatlar... Exxen ve ExxenSpor fiyatlarına zam geldi mi? Exxen üyelik paketleri... Haberi Görüntüle

2 MİLYON DEĞERİNDE KAÇAK MALZEME

Aracın içinden çıkanlar ise daha şaşırtcı idi. Bagajda piyasa değeri 2 milyon TL olan 530 boş elektronik sigara kutusu, 2 bin 242 elektronik sigara kiti, 2 bin 790 elektronik sigara başlığı, 1275 elektronik sigara ateşleyicisi, 130 likit haznesi ve 18 sigara likidi ele geçirildi. Araçta bulunanların tespiti yapıldıktan sonra müracaat savcısı malzemelerin rızayla teslim edilip edilmeyeceğini, rızayla teslim edilmeyecekse bir video çekimi yapılıp suç unsurlarıne el konulacığını bildirdi. Bunun üzerine F.A. bagajda bulunanları teslim etmeyi kabul etti. 

Tekirdağ'da organize suç örgütüne 'KUYU' darbesi: Mafyacılık oynayanlar paketlendi Tekirdağ'da organize suç örgütüne 'KUYU' darbesi: Mafyacılık oynayanlar paketlendi Haberi Görüntüle

"BİLGİM DIŞINDA" DEDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, "Aracımın servis bakımı gelmişti. İstanbul'a götürmesi için resmi danışmanım olmayan F.A'ya verdim. Bilgim dışında aracıma malzemeye koyulmuş. Olayı duyunca emniyet ekiplerine aracımın aranmasını ve gereğinin yapılmasını söyledim. Olayla ilgili bende F.A. ve Ç.R.Ç'den şikayetçi oldum." diyerek kendini savundu.

Polis kaçak malzemelere el koyarken F.A. ve Ç.R.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading