Cansel Ayanoğlu kimdir? Kısmetse Olur Cansel kaç yaşında, nereli, evli mi?

Cansel Ayanoğlu kimdir? Kısmetse Olur Cansel kaç yaşında, nereli, evli mi?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında yaşadığı aşka gündeme gelen Cansel Ayanoğlu'nun yan komşusunun tacizine uğradığı söylendi. Uzaklaştırma alma adına polise giden fenomen ismin eli boş dönünce bu duruma sinirlendiği ortaya çıktı. Peki, Cansel Ayanoğlu kimdir?

Magazin

07.10.2024, 12:11

Kısmetse Olur Aşkın Gücü adlı programın ünlü isimlerinden Cansel Ayanoğlu, alkol aldıktan sonra kapısına dayanan yan komşusu tarafından rahatsız edildiğini belirtti. Küçük kızı Hira ile beraber yaşadığı evde başına gelen olaydan bahseden Cansel hemen soluğu karakolda aldı.

Ayanoğlu, "Uzaklaştırma istiyorum. Adam kapıma dayanmış, sabahın 7'sinde. Alkol içmiş, ortam yapmış. Kapıma dayanıyor sırf beni tanıyor diye... Rahatsız ediliyorum, taciz ediliyorum. Karakolluk olduk, diyorum ki 'Uzaklaştırma istiyorum'. Bana diyolar ki; 'Uzaklaştırma talep edebilmeniz için bu olayın defalarca yaşanması, adamın size takıntı yapması, hep peşinizde olması lazım.'"

"Bir son mu olması gerekiyor illa! Niye en başında bir önlem alınmıyor?!" diyerek öfkelenen Cansel, "Bu tür olaylar yaşandığı, bir önlem alınmadığı sürece çok yaşanır kadına şiddet, cinayet. Teksas gibi!" ifadeleriyle yaşananları anlattı.

Cansel Ayanoğlu kimdir

Nesrin Cevadzade'nin elbisesi bacaklarını kapatamadı! O kıyafetle gece yarısı boğazda bakın ne yaptı Nesrin Cevadzade'nin elbisesi bacaklarını kapatamadı! O kıyafetle gece yarısı boğazda... Haberi Görüntüle

CANSEL AYANOĞLU KİMDİR?

Cansel Ayanoğlu, 1977 yılında Bulgaristan'da dünyaya geldi. Aslen Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olan Ayanoğlu, 27 yaşındadır. Aslan burcu olduğunu her fırsatta dile getiren ünlü ismin boyu 1.65'dir.

Estetisyen olarak çalışan Cansel Ayanoğlu, yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Stili ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgü alan Ayanoğlu'nun bir de köpeği vardır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading