Yandex Metrica

Sitede Ara

Çavuşoğlu: Cumhurbaşkanımız "Hafter bizim muhatabımız değil" dedi

Çavuşoğlu: Cumhurbaşkanımız "Hafter bizim muhatabımız değil" dedi

Yıl sonu değerlendirme toplantısında diplomasi muhabirleriyle bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Hafter, Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşme koşuluyla gelmek istedi; ancak Cumhurbaşkanımız ‘Hafter benim muhatabım değil, yetkili bir kişi değil’ dedi. Gelseydi, görüşmeye hazırdık.” dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:03

Diplomasi muhabirleri ile bir araya gelerek yıl sonu toplantısı gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hafter’in görüşme talebinde bulunduğunu ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu talebi reddettiğini söyledi.

AK Parti seçmenine rezil küfürler etmişti! Savcılık X provokatörü 'Oğuzhan Atsız'ın peşine düştü AK Parti seçmenine rezil küfürler etmişti! Savcılık X provokatörü 'Oğuzhan... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAFTER’İN ŞARTINI REDDETTİ

Bakan Çavuşoğlu açıklamasında, “Hafter, Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşme koşuluyla gelmek istedi; ancak Cumhurbaşkanımız ‘Hafter benim muhatabım değil, yetkili bir kişi değil’ dedi. Gelseydi, görüşmeye hazırdık. Aslında biz tarihi olarak doğu tarafı ile daha yakınız. Şimdi seçim ertelendi, bu süreçte kendi kararlarını verecekler, biz onlara müdahale edemeyiz. Seçimlerin şeffaf olması gerekiyor, sonuçlarını da herkesin kabul etmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading