Yandex Metrica

Cem Yılmaz hasta mı? Cem Yılmaz'ın rahatsızlığı ne?

Cem Yılmaz hasta mı? Cem Yılmaz'ın rahatsızlığı ne?

Cem Yılmaz yeni gösterisinde sahneden erken ayrıldığı ve söyleyeceklerini unuttuğu iddiaları üzerine açıklamada bulundu. Magazin gündeminde Cem Yılmaz hasta mı? Cem Yılmaz'ın rahatsızlığı ne? soruları sorulurken Cem yılmaz "Bir nefes problemim var" dedi.

Yaşam

17.05.2024, 19:24

Ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz aylarda yeni sand-up gösterisine başlamıştı. Gösterinin biletleri sadece saatler içinde tükenmiş ve biletler kara borsaya düşmüştü. Cem Yılmaz gösterisine devam ederken bir anda rahatsızlandığı ve gösterisini yarıda bıraktığı iddiaları magazin gündeminde konuşulmaya başlandı. 

6 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 6 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

CEM YILMAZ HASTA MI?

Cem Yılmaz geçtiğimiz haftaki gösterisini erken bitirmişti. Bunun nedeni olarak Cem Yılmaz'ın sağlık problemi yaşadığı gösterilmişti. Cem Yılmaz açıklamasında "Bir nefes problemim var. Zor nefes alıyorum. Eee yaşlandık. 51 yaşındayım artık" dedi.

Eski aşıklar bir arada! Devrim Özkan Torreira'dan aylar sonra ilk kare! Eski aşıklar bir arada! Devrim Özkan Torreira'dan aylar sonra ilk... Haberi Görüntüle

CEM YILMAZ SAHNEDE SÖYLEYECEKLERİNİ Mİ UNUTTU?

Cem Yılmaz hakkında çıkan iddialara ilişkin açıklamada bulundu. "Söyleyeceklerini unuttu. Öyle bir hali vardı" söylemlerine de karşılık veren Cem Yılmaz "Unutmak yok. İnsanlık hali. Kendime ne kadar iyi baksam da olmuyor işte." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading