Yandex Metrica

Sitede Ara

Cep telefonu olanlar dikkat! GSM faturanız 300 TL üstü geliyorsa müjde: 6 ay boyunca tek kuruş ödemeyeceksiniz

Cep telefonu olanlar dikkat! GSM faturanız 300 TL üstü geliyorsa müjde: 6 ay boyunca tek kuruş ödemeyeceksiniz

Son dönemlerde artan enflasyon fatura fiyatlarına da yansıdı. Tam bu noktada cep telefonu kullanıcılarına fatura müjdesi geldi. 300 TL üstü fatura ödeyenler artık 6 ay boyunca bedava kullanacak.

Ekonomi

12.07.2024, 11:10

Artan enlasyon sonrası fahiş fiyatlara yükseltilen cep telefonu faturaları için müjde geldi. Hattı faturalı olan kişilere yönelik olarak Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen kampanya kapsamında faturası aylık 300 TL altı gelen kişilere artık ücretsiz olacağı müjdesi geldi. 

Süper Fatura kampanyası ile 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında "SUPERFATURA” kodunu kullanan yeni Yapı Kredililer söz konusu uygulamadan yararlanacak. Kampanyadan sadece Yapı Kredi Mobil'i indirip, "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecektir. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Bolu Dağı Tüneli erken açılıyor: Bakan Uraloğlu tarih verdi Bolu Dağı Tüneli erken açılıyor: Bakan Uraloğlu tarih verdi Haberi Görüntüle

6 AY BOYUNCA BEDAVA

Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olunduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerin, başvurusu Yapı Kredi tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartının kullanıma açılması durumunda kampanyadan yararlanabilecektir.

Kullanıcıların, Yapı Kredi müşteri olma adımında bulunan referans kodu alanına aldıkları kampanya kodunu girmeleri gerekmektedir. Kampanya kodu girilmeden müşteri olan kişiler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen kampanya kapsamında telefonu faturası 300 TL ve altı gelen kişiler 6 ay boyunca kampanya koşullarını yerine getirmeleri durumunda hiç ödeme yapmayacaklar. 300 liranın üzerinde gelen kişiler için ise fark ödemesi yapılacak. Yani faturası 300 lirayı aşan kişiler sadece bu rakamın üzerindeki farkı yatıracak. 350 TL cep telefonu faturası gelen bir kişi sadece 50 TL yatıracak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading