Cephede akılalmaz olay: Askerler birbirlerine ateş açtı: Üç kişi hayatını kaybetti

Cephede akılalmaz olay: Askerler birbirlerine ateş açtı: Üç kişi hayatını kaybetti

Savaş psikolojisi Ukraynalı askerleri zorlamaya devam ediyor. Son olarak cephe hattında yaşanan tartışmada 3 Ukrayna askeri arkadaşları tarafından öldürüldü. 

Dünya

25.07.2024, 11:33

Harkov cephe bölgesinde Ukraynalı askerler arasında çıkan çartışmada üç kişi hayatını kaybetti 4 kişi ile yaralandı. Chortyza taburu Telegram'da yaralıların hastaneye kaldırıldığını ve durumlarının ciddi olduğunu söyledi. Saldırının nedeni olarak olaya karışan kişiler arasındaki kişisel farklılıklar gösterildi.

Yapılan açıklamaya göre, hem askeri güvenlik teşkilatı hem de sivil hukuki güvenlik birimleri sahada ve faaliyette. Tabur liderliği bu tür vakaların bir daha yaşanmamasını sağlamak için mümkün olan her şeyi yapacağına söz verdi.

Hani Fransa'da ifade özgürlüğü vardı? Paris'teki intifada konuşmasına gözaltı: 'Aman İsrail duymadan indirin şu adamı' Hani Fransa'da ifade özgürlüğü vardı? Paris'teki intifada konuşmasına gözaltı: 'Aman... Haberi Görüntüle

SALDIRI VAKALARI ARTIYOR

İki bucuk yılı aşkın devam eden Rusya-Ukrayna savaşında askerlerin psikoloji her heçen gün daha da kötüye doğru gitmeye devam ediyor. Cephede düşman arkerlerine karşı birlikte savaşan arkadaşlar en küçük bir olumsuzlukta birbirlerine ateş açmaktan geri kalmıyor. Askeri uzmanlara göre bu tür vakalar, ilgili birimlerdeki düşük moral ve disiplinin yansımasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading