CEV Kupası'nda şampiyon Eczacıbaşı Dynavit

CEV Kupası'nda şampiyon Eczacıbaşı Dynavit

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Kupası Finali'nde 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Allianz MTV Stuttgart karşısında setlerde 2-0 öne geçti ve şampiyon oldu.

Spor

23.01.2024, 19:01

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, CEV Kupası finalinde ilk maçta 3-1 yendiği Allianz MTV Stuttgart karşısında rövanşta setlerde 2-0 öne geçerek şampiyonluğa ulaştı. Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı oyuncuları sevinç yaşadı.

Aziz Yıldırım Serhan Akın'ı uyardı: Yorumculuğu bırakmayacaksın! Aziz Yıldırım Serhan Akın'ı uyardı: Yorumculuğu bırakmayacaksın! Haberi Görüntüle

6. ŞAMPİYONLUĞUNA ULAŞTI

Bu sezon CEV Kupası'nda bu maç öncesinde oynadığı 9 mücadelede 8 galibiyet elde eden Eczacıbaşı Dynavit, uluslararası organizasyonlarda 6'ncı şampiyonluğuna ulaşmış oldu.

Turuncu-beyazlı ekip, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 2015 ve 2016'da, CEV Şampiyonlar Ligi'nde ise 2015'de kupayı müzesine götürmüştü.

Kupa Galipleri Kupası'nda 1999'da mutlu sona ulaşan Eczacıbaşı, uluslararası organizasyonlarda son şampiyonluğunu ise 2018'de CEV Kupası'nı kazanarak elde etmişti.

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, ertelenecek mi? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, ertelenecek mi? Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEBRİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı ile Halkbank Erkek Voleybol Takımını kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "CEV Kupası şampiyonu olan Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımımız ile CEV Challenge Kupası'nda ikinci olan Halkbank Erkek Voleybol Takımımızı, bizlere yaşattıkları gurur için gönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading