Yandex Metrica

Sitede Ara

Chelsea'den Beşiktaş'a büyük jest: 3 yıldız futbolcu...

Chelsea'den Beşiktaş'a büyük jest: 3 yıldız futbolcu...

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, ara transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala hareketlendi. İngiliz devi Chelsea'nin sahini Todd Boehly'nin siyah beyazlılara 3 yıldız futbolcusunu önerdiği iddia edildi.

Spor

03.03.2024, 20:51

İngiltere Premier Lig'de kötü bir gidişat sergileyen ve 11. ısrada bulunan Chealsea'nin kadrosundaki fazlalığı azalmak için bazı futbolcularını Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a önerdiği iddia edildi.

Mirror'ın haberine göre; İngiliz kulübünün ABD'li sahibi Todd Boehly, Finansal Fair Play düzenlemeleri kapsamında transfer yapabilmek adına gelecek yaz kadronun daraltılması gerektiğini düşünüyor. 

Haberde, Boehly'nin Chelsea'yi devraldığı günden bu yana 1 milyar sterlinin üzerinde bir harcama yaparak çok sayıda oyuncu transfer ettiği hatırlatıldı ve teknik direktör Mauricio Pochettino ve seleflerinin oldukça şişkin bir kadroyla karşı karşıya bırakıldığı yorumu yapıldı.

Süper Lig'de bir hakem saldırısı daha: Devre arasında olanlar oldu! Yayıncı kuruluş Atilla Karaoğlan'a saldırının görüntülerini bakın neden paylaşmadı... Süper Lig'de bir hakem saldırısı daha: Devre arasında olanlar oldu!... Haberi Görüntüle

BEŞİKTA'A 3 FUTBOLCU TEKLİFİ

Haber detayında Todd Boehly'nin bu kapsamda Beşiktaş'a 3 futbolcusunu teklif ederek kadroda temizlik yapmayı hedeflediği vurgulandı.

Todd Boehly, ilk olarak Malang Sarr'ı satın alma fırsatı sunduğu ileri sürüldü. Son haftalarda Deivid Washington ve Andrey Santos gibi genç isimlerin de Beşiktaş'a teklif edildiği belirtildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading