Yandex Metrica

CHP ile gerginliğe sebep olmuştu: İYİ Parti Mamak adayını açıkladı

CHP ile gerginliğe sebep olmuştu: İYİ Parti Mamak adayını açıkladı

İYİ Parti, CHP ile gerginliğe sebep olan Mamak Belediye Başkan adaylığı için yeni ismi belirledi. İYİ Parti'nin Mamak Belediye Başkan adayı Kevser Koyuncu Ofluoğlu oldu.

Gündem

15.03.2024, 12:29

İYİ Parti, Ankara'nın Mamak ilçesinde Kevser Koyuncu Ofluoğlu'nu aday gösterdi. Parti, daha önce Hüseyin Bayındır'ı aday göstermiş CHP'nin itirazı sonucu Ankara İl Seçim Kurulu Bayındır'ın adaylığını düşürmüştü. 

İYİ Parti'den yapılan açıklamada "Mamak Belediye Başkan adayımız Kevser Koyuncu Ofluoğlu olarak belirlenmiştir. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz. Ankara'mıza hayırlı uğurlu olsun." ifadeleri kullanıldı.

Narin Güran'ın ön otopsi raporu ortaya çıktı! Gözaltı sayısı yükseldi WhatsApp ayrıntısına dikkat Narin Güran'ın ön otopsi raporu ortaya çıktı! Gözaltı sayısı yükseldi... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti'den Mamak Belediye Başkan adayı gösterilen Hüseyin Bayındır'ın adaylığının düşürülmesi için Ankara İl Seçim Kurulu'na başvurdu. İlçe seçim kurulu bu başvuruyu kabul etti ve Bayındır'ın adaylığını düşürdü. 

Hüseyin Bayındır, CHP'den Mamak Belediye Başkan aday adayı olmuş fakat partiden istifa ederek İYİ Parti'ye geçmişti. İYİ Parti de bu ismi Mamak'tan aday göstermişti. 

CHP'nin merkez yoklamasına katılan ve aday adaylığından istifa etmeyen Bayındır'ın, CHP'nin itirazı sonucu adaylığı düşürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading