CHP lideri Özel ve İmamoğlu'ndan skandal mobbing! Serdar Türker'in bağımsız adaylığını geri çekmesi için önce rüşvet sonra tehdit ettiler!

CHP lideri Özel ve İmamoğlu'ndan skandal mobbing! Serdar Türker'in bağımsız adaylığını geri çekmesi için önce rüşvet sonra tehdit ettiler!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kırklareli'ndeki önseçimi kazanan Serdar Türker'e uyguladığı mobbing deşifre edildi. CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kırklareli'nde bağımsız aday olan Serdar Türker'e rüşvet teklif ettiği, Türker'in rüşveti kabul etmedikten sonra tehdit edildiği ortaya çıktı. Türker, ''Genel Başkan Özel, adaylıktan vazgeçmem için 3 kez aradı. İmamoğlu ise İBB'de çok iyi maaş, makam aracı ve şoför teklif etti. Kabul etmeyince tehdit ettiler.'' dedi.  

Politika

01.05.2024, 09:15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimi ile birlikte İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun rüşvet ve tehdit olayları deşifre edildi. CHP yönetiminin belediye başkan adayları üzerinde baskı kurduğu, baskıya boyun eğmeyen belediye başkan adaylarını ise tehdit ettiği ortaya çıktı.

CHP'nin yaptığı önseçim anketlerinde büyük bir fark ile birinci çıkmasına rağmen Kırklareli'nden aday gösterilmeyen Serdar Türker, CHP'ye boyun eğmeyerek bağımsız adaylığını açıkladı.

CHP yönetimi, Kırklareli'nin mevcut belediye başkanı Mehmet Kesimoğlu'nu tekrardan aday göstermesinin ardından Serdar Türker, bağımsız aday olduğunu duyurduktan sonra seçim propagandasına başladı.

CHP'li vekilin aracıyla kaçakçılık yapıldı! Savunmasında Atatürk'ün arkasına saklandı CHP'li vekilin aracıyla kaçakçılık yapıldı! Savunmasında Atatürk'ün arkasına saklandı Haberi Görüntüle

''ÖZGÜR ÖZEL 3 KERE ARAYARAK ADAYLIKTAN ÇEKİLMEMİ İSTEDİ''

Kırklareli'nin sevilen isimlerinden olan Serdar Türker'in adaylığından rahatsız olan CHP, Türker'i adaylıktan 'Caydırmak' için çalışmalara başladı.

Kırklareli'ndeki CHP'nin yaptığı önseçim anketlerinde büyük bir fark ile birinci olduğu halde aday gösterilmeyen Serdar Türker, yaşanan bu süreç kapsamında CHP'nin kendisini destekleyenler ile birlikte tehdit ettiğini söyledi.

Türker, CHP lideri Özgür Özel'in kendisini 3 kez aradığını belirterek, ''Özgür Özel, 3 kez arayarak adaylıktan çekilmemi istedi. Çekilmeyeceğimi ve arkamda Kırklareli halkı olduğunu ifade ettim'' ifadelerini kullandı.

Yavaş adaylığını ilan etmişti! Özgür Özel'den açıklama: 'Söz konusu değil' Yavaş adaylığını ilan etmişti! Özgür Özel'den açıklama: 'Söz konusu değil' Haberi Görüntüle

EKREM İMAMOĞLU, TÜRKER'E İBB'DE YÜKSEK MAAŞ, MAKAM ARACI VE ŞÖFÖR TEKLİNDE BULUNDU

CHP cephesinden sadece Özgür Özel tarafınadn değil, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün tarafından da arandığını belirten Türker, ''Daha sonra Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün arayarak, Ekrem İmamoğlu'nun bir akşam yemeğinde görüşmek istediğini söyledi. Bunu da kabul etmedim'' dedi.

Türker Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'den gelen teklifi ifşa etti. Türker, ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde daire başkanlığı, çok iyi bir maaş, makam aracı ve şoför teklif edildi.'' ifadelerini kullandı.

Türker konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı;

''Bunun yanı sıra Özgür Özel, önümüzdeki yerel seçimde istediğim yerden belediye başkan adayı ya da milletvekili yapma sözü verdi. Ancak ben hiçbir zaman verdiğim sözlerden geri dönmedim.Son bir aydır da malum belediye başkanı (Mehmet Kesimoğlu) ve ekibi, kirli bir propaganda yürüterek adaylıktan çekileceğimi ve onlara katılacağımı söylüyor. Neden geri çekileyim?''

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading