CHP'li Ali Mahir Başarır'a memleketi Mersin'de protesto

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Mersin'de protesto edildi. Başarır, protestocu vatandaşların alandan atılmasını istedi.

Gündem

07.03.2024, 14:10

Mersin'in Mezitli ilçesinde partisinin düzenlediği açık hava toplantısında konuşan CHP Grupbaşkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, konuşma yaptığı sırada bir grup vatandaş tarafından protesto edildi. Bazı vatandaşlar Başarır'a yönelik olarak "Faizci", "Kılıçdaroğlu'nu sen hançerledin", "Yazıklar olsun", "Kılıçdaroğlu sizi sırtında taşıdı", "Kılıçdaroğlu sayesinde oradasın" diye bağırdı. 

Kadınların yüz karası! Sokak röportajında konuşan kadın, cinayetleri savundu: Adam öldürmesinde ne yapsın Kadınların yüz karası! Sokak röportajında konuşan kadın, cinayetleri savundu: Adam... Haberi Görüntüle

"TROLLERİ ATIN"

Bu sözler üzerine alanda gerginlik yaşandı. Başarır ise kendisine yönelik söylenen bu sözlere sinirlenerek tepki gösterdi. CHP'li vekil, protestocu partilileri işaret ederek "O AK Parti'nin, sarayın trollerini atın oradan" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ın, Özgür Özel’in 8. Genel Başkan olarak seçilmesi ardından yaşadığı sevinç kameralara yansımış ve Kılıçdaroğlu taraftarlarınca eleştirilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading