Yandex Metrica

Sitede Ara

CHP'li belediye başkanı metruk bina diyerek işin içinden sıyrılmaya çalıştı: Küçükçekmece'de çöken binanın enkazından 7 kişi çıkartıldı!

CHP'li Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, binanın metruk olduğunu belirterek işin içinden sıyrılmaya çalıştı. İstanbul Valiliği'nden CHP'li başkanı yalanlar niteliğinde açıklama geldi, ''Enkazdan 7 kişi yaralı olarak çıkartıldı''.  

Gündem

02.06.2024, 13:48

Küçükçekmece'de henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı 3 katlı bir bina çöktü. CHP'li Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, katıldığı televizyon programında '' Metruk bir binaydı. İçeride yaşayan olmayabilir'' ifadelerini kullanarak olaydan sıyrılmaya çalıştı.

Bölgede çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve AFAD ekibi sevk edildi. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları devam ederken İstanbul Valiliğinden CHP'li belediye başkanını yalanlar niteliğinde açıklamalar peş peşe geldi.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan ilk açıklamada, ''02.06.2024 Pazar günü saat 08.40 sıralarında Küçükçekmece İlçesi Kartaltepe Mahallesi Belediye Caddesi ile Geçit Sokağın kesişim noktasında bulunan üç katlı bina çökmüştür. Olay yerine çok sayıda AFAD, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltince dolar düşer mi, yükselir mi? Borsa, altın ne olur? Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltince dolar düşer mi, yükselir mi?... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ BAŞKAN METRUK BİNA DEMİŞTİ: 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

CHP'li Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, binanın metruk olduğunu iddia etmişti.

TGRT Haber'in aktardığına göre, İtfaiye Daire Başkanı bir kişinin cansız bedenine ulaşıldığı bilgisini paylaştı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş ilk defa açıkladı! Haniye de Meclis'te konuşma yapacaktı TBMM Başkanı Kurtulmuş ilk defa açıkladı! Haniye de Meclis'te konuşma... Haberi Görüntüle

İSTANBUL VALİSİ AÇIKLADI

İstanbul Valisi Davut Gül, olay yerinden yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

"Bina kendiliğinden çöktü. Zeminde işyeri var. Üstteki 2 katta aileler yaşıyor. İlk etapta AFAD'ın koordinesinde diğer kuruluşlar olay yerine geldiler. 7 kişi yaralı olarak çıkartıldı. İlk bilgilere göre 2 kişinin göçük altında olduğu söyleniyor. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır. Bina 1988 yapımı. İleriki saatlerde sizleri bilgilendireceğiz. Cumhuriyet Başsavcılığı olay yerinde. Herhangi bir patlama ihbarı ya da tespitimiz yok."

Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltince dolar düşer mi, yükselir mi? Borsa, altın ne olur? Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltince dolar düşer mi, yükselir mi?... Haberi Görüntüle

15 AMBULANS, 5 UMKE TİMİ GÖREVLENDİRİLDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Küçükçekmece'de çöken binaya ilişkin son bilgileri paylaştı. Koca'nın paylaşımı şöyle:

"Bu sabah İstanbul Küçükçekmece’de bir binada meydana gelen göçükte saat 09.35 itibariyle 7 yaralı olduğunu tespit ettik. 5 yaralı hastaneye nakledildi, 2 kişi tedaviye ihtiyacı olmadığını belirttiler. Olay yerine 15 Ambulans ve 5 UMKE Timi görevlendirilmiştir. Olaydan etkilenenlere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

1

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading